Skoči na vsebino

din

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vse najbolj?e Mazda?. :D

:cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

heh, stari, ?ivel ?e sto let ! :) :mi pijemoo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Majster vse najbolj?e. :mi pijemoo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ej ej ej... lahko pa poviša marže za Južno in Co. Sej veš, da revček ne bo stradal.   Je pa zanimivo, da so zdaj višje cene za dizel kot ob začetku vojne proti Iranu pa ni nobenih napovedanih državljanskih nepokorščin pa zasedanju in blokiranju cest s strani prevoznikov. V predvolilnem času smo se tega naposlušali še pa još. Kaj pa zdajle... vse riti so tiho, ker jim je firer že poplačal dolgove al jim jih pa še bo. Izraelci so že izstavili račun in smo že njihova vazalska država ostali s ga pa tudi in ga bodo še. 
    • Evo, danes sem jo videl v živo in sedel v njej.   Prvi vtisi: - avto je zelo velik in prostorn - prtljažnik na uč podoben kot pri moji karavanski M6 - zunanjost lepa, lepša kot na fotkah - vijolična barva izjemno všečna, je zelo temna in vleče bolj na črno, ne zgleda ženska barva - materiali v notranjosti kvalitetni - nenavadno je ker ni zaslona oz. števca pred voznikom - nenavadna so tudi projekciska ogledala. Tudi vzvratno je v bistvu zaslon oz. projekcija kamere, lahko pa ga izklopiš in imaš normalno vzvratno ogledalo - ogromen zaslov v živo deluje lepše kot na fotografijah, še vedno pa bi bilo bolje, da bi tale kino ekran drugače zapakirali   Vglavnem avto mi je v bistvu všeč in je res vpadljiv. Ne deluje klasični SUV in tudi sedenje notri ni klasično SUVjevsko, kar je zame plus.   Evo še par fotk, moja petarda izgleda majhna.
    • Če vlada zniža trošarine za naftne derivate, bo manj denarja na drugih področjih, za zdravstvo, šolstvo, vojsko, gasilce, itd.. Začaran krog.  
    • Pa ravno subvencije je zamudila. Škoda.
    • https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22786425&display=Mazda+CX-6e       Imajo pa tudi drugi trgovci že na avto.net ... >> KLIK
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.