YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2012 Prijavi Napisano 8. julij, 2012 Vceraj sem tankal na OMV, in petrol me verjetno ne vidi vec, se lampa je rekla si ti kaj po avtu caral,ker na mestu prede kot mucek na qmax pa sam motor ni padel ven,spuscal v?ige tezko se je speljal,kar pa se porabe tice pa bom se pocakal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Imam eno vpra?anje, pa da ne na?enjam nove teme, prilepim kar sem. Upam, da kdo ve odgovor. Torej, Va?ki Vseved je razlagal, da je blazno zmanj?al porabo, ker v avto uliva me?anico 90% bencina in 10% acetona. Je to res mo?no? Kako reagirajo na tako po?etje sestavni deli, kot so sve?ke, ventili, izpuh, katalizator,...? Je zadeva res toliko bolj var?na, da cenovno pride skozi? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Symon Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Ja ja, sploh je aceton blagodejen za vse sklope skozi katere te?e baje. Citiraj
LabiGT Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 itak, pa tudi za barvo ima blagodejne ucinke namesto polir paste kr aceton...se bo sajnal kot se nikoli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.