Skoči na vsebino

Resna tema - kako ugotoviti lastnika registracije

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A dejte no... zdej pa pretiravate... a misli?, da me kdo prepozna na fotkah iz tiste kamere. pa ?e se me vid v faco tega ne bi povezal na policiji... nimam ne kartoteke ne ni?esar in ker je to tolk grozn zlo?in (spustiti gume) bi me verjetno tud interpol iskal pa CIA pa ?e kdo....

haha, na cesti ne more policija reda narest pa bodo iskal ?loveka, ki je spustu gume .... LOL :hohoho:

Boss a ma tvoja GTA leder? 2006 GTA oprema mela sam recaro...zdej je pa leder... :ne vem:

pol pol... na sredini sedala in v ledvenem delu je blago vse ostalo je pa usnje.

33112_1.png

Napisano

@BOSS

sej ne bo policija iskala ... mas pa pol zasebne detektive pa to sam k pride do tega 1x se zacne veselica pa tud ne pomaga ti ce nimas kartoteke ..

in na konc koncu pride vse v stroske zarad enih spuscenih gum ti 5000e ne uide :)

Napisano

ma dej no, ne pretiravi... :hohoho::hohoho:

a si mel avto za 50.000? + pr 18ih? Nisi,..torej,..kaj pa ti ve? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

a si mel avto za 50.000? + pr 18ih? Nisi,..torej,..kaj pa ti ve? :D

nisem sramezljiv ?e izpita ne... se posipam s pepelom :huh:

33112_1.png

Napisano

@BOSS

ne pretiravam sam predstavu sm ti da lahko zarad spuscanja gum na avtomobilu si lahko kazensko preganjan seveda ce so proti tem zbrani dokazi in moznosti za katere se lahko uporabijo... a ne in ti recem v koncni fazi so sam stroski da se ne splaca ... stroski pa niso mejhni ...

@Allyssa

jst pri 18 sm dobu fiat p126 oz "bolhhca" pri 20 sm si pa kupu VW Golf I pa tud ni bil avto 50.000,00e + tko da

zdej smo ze kr mal OT

Napisano

jao...........stan in olly.......stanka in olly................

Allyssa, ru?ica si bila, sada vi?e nisi.....

zdaj si dekle je po vodo ?la.....

Napisano

bli bli nad 100 000 mark, samo morda ne v klin?evi jugi.....tukaj so bli princi ,hro??i, zastave, zaporo?ci, fiat 1300 znan kot svatovska kola...

Napisano

Fiat 1300 in 850 smo mel doma pa ni bil 100 jurjev mark....verjem...

Mislim,da se vi2 nista to dobro razumela. :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

sej je res problem teh 90% nedolznih ... treba je tele 10% spravt nekam ... jst vem da lahko zase recem da spadam med idiote pri voznikih ... tko da jst vem kje je pri men problem in toj to

sam @BOSS npr bos ti naredu ta psotopek spuscanje gum .. in ti to veselo naredis in te nehote kamera ulovi pred blokom al pa kej .. in kaj mas od tega ti pol si se v vecjem dreku ...

v ljubljani na dolenjki pri streliscu na parkeriscih ma folk nastiman avto pod blokom pod oknem pakamerca cez sipo laufa ... in nis 0 naredu vrjem razn ce se bos sou specialca pod masko ...

I LIKE IT :danzoman: tk bi ?e jz ?u pa ?e srednega mu v kamero poka?em pa grem :jupiii::D ja vem.. too much video games :hohoho::P

If in doubt, flat out... 

Napisano

sam @BOSS npr bos ti naredu ta psotopek spuscanje gum .. in ti to veselo naredis in te nehote kamera ulovi pred blokom al pa kej .. in kaj mas od tega ti pol si se v vecjem dreku ...

v ljubljani na dolenjki pri streliscu na parkeriscih ma folk nastiman avto pod blokom pod oknem pakamerca cez sipo laufa ... in nis 0 naredu vrjem razn ce se bos sou specialca pod masko ...

A bo takole v redu, ?e mu potrkam na vrata?

post-133-1229169922_thumb.jpg

33112_1.png

Napisano

Boss-premalo si zamaskiran...... :P:lol:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

...samo,Boss,si pa opremljen altroke ameri?ki tjulni.Oni so ma?ji ka?elj v primerjavi z tabo. :bravo:

Napisano

A bo takole v redu, ?e mu potrkam na vrata?

post-133-1229169922_thumb.jpg

Ne, ni v redu. Ta varianta oboro?itve bi bila primerna za klic kr?itelja iz daljave 400-500m, od koder bi mu lahko preluknjal vozni?ko.

Za trkanje na vrata je primernej?a za polovico kraj?a cev, s to , ki si jo izbral si lahko preluknja? palec na nogi. ;)

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Ne, ni v redu. Ta varianta oboro?itve bi bila primerna za klic kr?itelja iz daljave 400-500m, od koder bi mu lahko preluknjal vozni?ko.

Za trkanje na vrata je primernej?a za polovico kraj?a cev, s to , ki si jo izbral si lahko preluknja? palec na nogi. ;)

Zakaj pa misli?, da mam za pasom dva Desert Eagla, pri tem, da je en avtomatski ;)

33112_1.png

Napisano

OK,..eni o?itno niste dojel fore s 18let in avtom,..Boss ?e ve zakaj se gre :)

@Dando,..va?no da se ogla?a?, tud ?e ne ve? zakaj se gre,...kukr kol,..va?no da ma? ob?utek pripadnosti forumu :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

@BOSS

sam ta DE a ni to 2x 1.715g mal prevec za pasom in to prazno ce me spomin ne vara ... :S

@Allyssa

vazn je da se ze ponavlas z tem 18+ :P

Napisano

Zakaj pa misli?, da mam za pasom dva Desert Eagla, pri tem, da je en avtomatski ;)

Sej druga?e se tega "lame" stavka ne poslu?ujem, ampak tukaj pa pa?e kot ata na mamo; ni vse v velikosti, no ja ?e ho?e? vrabce stra?it je o.k.! :PB)

Napisano

OK,..eni o?itno niste dojel fore s 18let in avtom,..Boss ?e ve zakaj se gre :)

@Dando,..va?no da se ogla?a?, tud ?e ne ve? zakaj se gre,...kukr kol,..va?no da ma? ob?utek pripadnosti forumu :bravo:

enkrat sem ti ?e povedal pa je nekdo zbrisal:NABIJEM TE NA KURAC!
Napisano

Sam provocira? pa nikol ne prijavi? kake pametne.Umiri se ?e, pa pusti ljudi na miru, ?e ?e pametna nisi in ne more? v tej smeri prispevat kaj dobrega na forum.Opozorilo, resno opozorilo si pa dobila na ZS.

Napisano

Sam provocira? pa nikol ne prijavi? kake pametne.Umiri se ?e, pa pusti ljudi na miru, ?e ?e pametna nisi in ne more? v tej smeri prispevat kaj dobrega na forum.Opozorilo, resno opozorilo si pa dobila na ZS.

?zmeden?:ph34r: ni? jasno :o

If in doubt, flat out... 

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Odvisno je tudi od tega koliko si star!  Za 20,30 let bivanja se ne izplača ne gradit in ne popolnoma renovirat hiše z ogromnimi stroški razen, če imaš preveč denarja....  Če ni dobra za bivat se proda in kupi druga z malimi stroški prilagoditve glede na potrebe.  Vsak ima različno videnje glede na to situacijo..... 
    • Se je pač odločil za osnovno, najcenejšo verzijo.... 
    • Tudi sam si lastim hišo zgrajeno leta 1969 in se še letos nameravam spravit v kompletnejšo adaptacijo. Pred sedmimi leti sem že vložil dobrih 20.000 in si temeljito obnovil eno stanovanje. Elektrika, voda, ogrevanje... vglavnem komplet na novo. Kopalnice sicer takrat nisem, jo bom pa sedaj. Spodaj imam še eno stanovanje, ločen vhod. Podstrešje imam pohodno in bi lahko tudi zgoraj uredil v manjše stanovanje, če bi bila potreba. V prihodnjih dveh letih bi se rad lotil menjave strehe, izolacije le te, preverba hidroizolacije in potem izolacija hiše in še ostalo po notranjosti spodaj. Imam še par oken in vrat za zamenjat in podobnih jajc, računal sem, da tudi sam ne bom potreboval več kot dodatnih 100.000. Za moje pojme imam glede na današnje čase še kar dobre pogoje. Sem se pa že zdavnaj sprijaznil z dejstvom, da "delaš s tem kar maš". Če bi želel vložit 300.000, bi podiral. Pa tudi živeti je treba nekje vmes... Čez par let lahko oddam dve stanovanji in grem živet od najemnin kamor želim. Ali pa mi plačujejo kredit za novo hišo. Še zgoraj se mi praktično ne splača delat 3. stanovanja, ker bi vložil 30.000-50.000, ki bi se z najemnino za moje pojme poplačali prepozno, mogoče, če bi denar ostajal. Meni se ideja, da imam za 150.000 v današnjih časih fertik bajto, 10km od centra LJ, iskreno še najbolj dopade in tudi izide.
    • Danes zjutraj mi je avto crkno ravno pri cerkvi. Valda sem takoj začel klet pa jebat vse povprek... Pa pride ven župnik pa mi reče: Sin moj, če boš klel ne bo nič pomagalo, ti samo reči: avto vžgi z božjo pomočjo. Sem si mislil svoje, grem v avto, rečem avto vžgi z božjo pomočjo, probam vžgat in avto res kresne. Pa reče župnik: Jebemo mater, če ne bi vido ne bi verjel.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.