Skoči na vsebino

Domače živali

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 407
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

ammm kr mal preve? :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Po pizdenju, da ne bomo mel ve? nobenga psa (2 pli?asti igra?i na baterije baje ne ?tejeta za psa :P ), je na?a babi ugotovila, da pa ne more bit brez okoku?nog domobrana in dons naj bi dobil (1x za spremembo) psa, ki se mu lahko re?e pes :ouje:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jap,..?e hvala bogu, da smo dobil zadnjo, ker to je edino leglo letos v slo. in ?e bi mogl ?akat na drugo leto, bi se mi scufal ker je babi zoprna za znoret odkar nima psa. Se je pa zapi?la v to pasmo in no?e druzga psa...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

?ele zdej dojeu, da mam tud js neki za v to temo :D

Sicer je posnetk ?e kak?ne pol leta star, ko sva se komaj vselila v stanovanje in sva jih lih domov prnesla, pa sta ?e skakala in razgrajala po celi dnevni :danzoman:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Dihurja? Na?a pasja frizerka ga ma,..a to res 3/4 dneva prespi? Kok so pa zahtevni za nego etc?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

So kr vsi odgovori pritrdilni :prstgor:

Sicer je zdej ?e mal mn dela, ker sva jih kastrirala in socializirala, tko da ne grizeta ve?, sta bla pa kr solidne priprave na otro?i?ka :dudek: Jih je skos treba met na o?eh, da ne u?pi?ta kej..

miataviperfinal.png

Napisano

So kr vsi odgovori pritrdilni :prstgor:

Sicer je zdej ?e mal mn dela, ker sva jih kastrirala in socializirala, tko da ne grizeta ve?, sta bla pa kr solidne priprave na otro?i?ka :dudek: Jih je skos treba met na o?eh, da ne u?pi?ta kej..

Aja kastrirani/sterilizirani ne grizejo? A sta se polenla kej al ni ka?ne hude razlike vidt? :)

A to mata zve?er ?urke? Tale znanka prav, da se zbudi okol 8h zve?er in potem nori ko zme?an par ur...

No sej bol?, da sploh n? ne gledam, kaj vse bi mela... :D Mam ?e s Sego ?ez glavo borb, kera je glavna ...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ja no, prvo leto so ?e mladi?i in so dost naspidirani, v velik primerih tud nagonsko grizejo, ker so v osnovi to ?e zmer zveri. Ko so 6 mesecev stari za?nejo spolno dozorevat in se prvi? gonjo, tko da kr dost tud markirajo naokol in so agresivni, ?ele pr 8ih mescih jih pa lahko kastrira?, v nasprotnem primeru znajo bit zrd nerazvitih hormonov do?ivljensko agresivni.

Najina sta zdj tud ?e cepljena in navajena ljudi, jih pa v kratkem za?neva sprehajat zunaj na povodcu, da bosta hitrej zmatrana..Trenutno aktivno razgrajata kak?ne 3-4 ure na dan, ostalo pa prespita al pa ska?eta za nogami in te?ita za hrano, ki jo pa pol itak zmer nosta skrivat pod kav? :D (tko k marsikatero drugo stvar ki jima je v?e?)

miataviperfinal.png

Napisano

OK, dihur?ka ne bomo mel :P Pomojem bo najbol?, da kar ostanemo pri pasjih zverinah :D

Na?a mala kepica, je zdj ?e ornk zverina :D Tole je pa ornk test za moje ?ivce in potrpe?ljivost... :aaaaa:

post-206-1394696963_thumb.jpg

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Je kr ornk predstavnik pasme :D Trmasto, svojeglavo bitje. Sicer ?e sva same, se hitr porihtava, ?e pa samo zaslut, da lahko koga izigrava, pa izkori??a do amena :D

Druga? je fuuul prjazna zver, nora na otroke (v?asih ?e preve?, ker nima ob?utka), pa ful je u?ljiva (kar me je presenetl, ker naj nebi bli preve? za dresuro), ampak ko ma dost, je ne prestav? za milimeter :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Sej verjetno nisem normalna,..ampak sem rezervirala ?e eno TM iz naslednjega legla,.. :ninja::zvizga::blush::aaaaa:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

a te otroka premal zaposlujeta? :hudicek:

Hahaha,..prid enkrat na kavo, da vid? kako zgleda pri dvoj?kih :D

Ne, Sega nujno rab nekoga sebi primernga za noret,..me skrbi da bo ?e fentala Stello pa Luno. No sicer pa se bomo ?e na?akal,..leglo bo ?ele konec leta...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Takole pa so videt moje trenutno edine doma?e ?ivalce, ki imajo celo podmladek, pa je h?erka ?ist navdu?ena nad tamalimi.  :aaaaa:

post-185-0-00040600-1409216996_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.