Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?la je xenon ?arnica. Zanima me katero naj dam notri Phillips ali Osram. V knjigi je oznaka D2S ali mora biti nujno te oznake. Menjati moram olje za menjalnik katerega naj dam notri. ?e to me zanima glede rezervnih delov ali kdo kupuje v Avstriji in ali je tam ceneje?

Napisano

Pozdravljen!!

Oznaka D2S pomeni tip podo?ja ?arnice za tvoj ?aromet!!

Kar se pa ti?e svetilnosti pa ima? verjetno 4200K.(Priporo?ljiva je menjava v kompletu)Kok je star avto!? Po?lji ZS uporabniku Yavarye on bo pravi naslov :bravo:

seveda kar pa ne pomeni da je edini ki se spozna na te zadeve!

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Pozdravljen!!

Oznaka D2S pomeni tip podo?ja ?arnice za tvoj ?aromet!!

Kar se pa ti?e svetilnosti pa ima? verjetno 4200K.(Priporo?ljiva je menjava v kompletu)Kok je star avto!? Po?lji ZS uporabniku Yavarye on bo pravi naslov :bravo:

seveda kar pa ne pomeni da je edini ki se spozna na te zadeve!

lp

Avto je letnik 04. Bom se obrnu na Yavarya. Tnx

Napisano

menjaj obe ?arnice ker je grdo gledat ko ena take druga pa onake barve sveti... sm ?e vido benza ko mu je ena lepo plavo svetla.. predvidevam da ene 8000K+ druga pa belo in ni bla pomoj ve? ko 4000K <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

menjaj obe ?arnice ker je grdo gledat ko ena take druga pa onake barve sveti... sm ?e vido benza ko mu je ena lepo plavo svetla.. predvidevam da ene 8000K+ druga pa belo in ni bla pomoj ve? ko 4000K <_<

A kaj ve? katere firme naj kupim in kje ugodna cena?

Napisano

Originalno je notri Philips

[/quo

Je Yavar rekel da ma na zalogi tko da bom kar pri njem vzel. :bravo:

Napisano

No kaj sm ti reku :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

No kaj sm ti reku :bravo:

Hehe...dobr da si mi reku. :bravo: Fantje res ste zakon. ?e nebi mel foruma bi na servisih sam odirali. :D:D:D

Napisano

Evo YavarJe mi je zrihtal Xenonke po zelo ugodni ceni, mi jih namontiral in ?e lepe modre pozicijske mi je dal notri (pono?i ?e posebej hudo zgledajo-bom naredu fotko med prazniki ?e se bo kaj vidlo). :bravo: Zakon!!! Tko da ?e bo kdo imel frke z lu?mi je najbolj da se obrnete nanj. :bravo::bravo::bravo:

Napisano

Hehe...dobr da si mi reku. :bravo: Fantje res ste zakon. ?e nebi mel foruma bi na servisih sam odirali. :D:D:D

daj ne pretiravaj... si kdaj pomislil na tiste, ki so slu?beno serviserji ?

?e ne bi bilo servisov, bi bili ti ljudje brez slu?be in bi te pa? bili prisiljeni na domu na ?rno odirati...

nekdo mora avte tudi na servis voziti... ;)

forum je pa tu zato da si pomagamo!

p/s: me veseli da sta zrihtala lu?i...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?e ne bi bilo servisov, bi bili ti ljudje brez slu?be in bi te pa? bili prisiljeni na domu na ?rno odirati...

Dobr no ne bi ti bilo treba tega vzet osebno. Evo primer na Mazdi 6 mi je ?el kon?nik stabilizatorja na neuradnem servisu (specializirani za pnevmatike in podvozje) je cena z ddv 20? pri Mo?niku (uradni) pa 60 z ddv. Dobr so stvari ki jih mora? popravit na servisu ampak ?e se spomnim ko je ?la sklopka je bila cena pri Mo?niku taka da bolje da ne omenjam. Mogo?e ma? sre?u in so pri vas servisi in deli cenej?i. ?al je tko... No hard fillings.

Napisano

Kdo ima ?e oderu?ke cene za delo in za rezervne dele? :aaaaa:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @Alex Malo bolj prečekiral-dejansko so te v zgornjem linku še najprimernejše oz. najbližje odščipnejo...pač edine take Knipexove t.i."flush cut" ščipalke. Ostale so praktično vse bolj za elektroniko,ali za plastiko.   Ampak-PAZI!!! Kot sem že napisal-"do not cut steel"-torej le za mehke kovine-baker do fi-6mm! Če pa rabiš za jeklo ipd. pa kakšne od tistih zgoraj predstavljenih. Meni se najbolj dopadejo 61 01 200,a kakor za koga-vsake imajo svoje prednosti in slabosti.   Je pa tudi res,da vsake ščipalke v bistvu ne "režejo",ampak na koncu "odtrgajo" oz. "raztrgajo"...zmogljivejše imajo za to na rezilih celo nabrušeno vdrtino,da tako lahko zagrabijo večji fi....a seveda je tu spet problem pri ščipanju tanjših žic itd...pač-idealne ščipalke ne obstajajo.... Kaj mislim z tem povedati-vem,kako kitara izgleda (sem iz glasbene družine,in nekaj let sem tudi jaz igral kitaro-klasično),in kako te prečke morajo biti na koncu obdelane,da ne režejo v dlan...v vsakem primeru boš moraj konec še obdelati,ker mora biti "perfektno"...ok-komu to govorim😄😉...gre za to,oz.,kaj bi rad povedal-po moje,če boš hotel prečko "poravnati" z vratom,boš v vsakem primeru moral ščipnjen konec prečke še na fino zbrusiti. Z takim "flush cut" bi se nekaj brušenja rešil,a ne povsem...pač kitara oz. vrat mora biti res v nulo izdelan-brez ostrih koncev prečk....po drugi strani pa prečke tudi ne smejo biti prekratke...bi najbrž grdo izgledalo🙄 Jaz bi na tvojem mestu vzel 20-stopinj "upognjene" CoBolt,ki nimajo simetričnih rezil (glej piktogram zraven navedbe 20-stopinj),in že "bližje" odščipnejo... Npr. tele Just a moment... WWW.KNIPEX.COM   Te so brez "udrtine" v rezilih in z "enostavnimi" plastificiranimi ročaji....obstajajo tudi varijante z komfortnimi ročaji itd...pač izberi po osebnih preferencah. Ali pa tiste TwinForce,ki sem jih lih predstavil...a kot rečeno-niso FlushCut. Meni npr. so bolj všeč enostavni ročaji,ker pri montaži lažje vtaknem v globok žep (vtaknem zmeraj le eno ročico),in tudi lažje izvlečem...in pri izvleku ni problemov z zatikanjem,če imam "v žepu" dve,tri ali več klešč.   Še enkrat-če pa res potrebuješ zgolj za mehke kovine,pa tiste z zgornjega linka.   Pri odločitvi,pa je fino,če lahko vidiš v živo-priporočam Žabjek v Ljubljani-imajo res veliko klešč na zalogi...a spet ne čisto vsega. Seveda so malce dražji,kot npr. najugodnejši online,a da lahko "primeš v roko"...saj veš...nič ni zastonj.   Upam,da sem ti bil v pomoč.   L.P.
    • Kako taki majstri obdržijo posel mi je res misterija.....a folk nič ne preveri preden da tako zadevo servisirati?!?
    • Zakaj si pa te ti tako gužvo delal v službi in se grenek, da dobiš Zoe?🤪
    • Ja tudi v Mariboru se je od časa ko je @godlike kupoval zamenjalo prodajalce. Branko je v penziji in sta sedaj Gorazd in Dejan.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.