LabiGT Napisano 9. julij, 2009 Prijavi Napisano 9. julij, 2009 ka pa mene lahka kdo usput v celju pobere pa nazaj grede odlo?? povecala se bo poraba tko da odpade sem mislu tud, da recimo se peljes vzporedno z mopedom in potem skocis not v cx-7, ampak to pomeni, da morajo sipe odpret, kar tud pomeni vecja poraba, tko da pozabi vse skupaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
daSKAn Napisano 9. julij, 2009 Prijavi Napisano 9. julij, 2009 My money is on the Boss . Milsim da ga na izi sprav porabo dol. Pri moji Xedoski so tudi neke stra?ne porabe navedene, ?e dolg ?asa nazaj sem se enkrat odlo?il fajn cjazit (aka striktno po omejitvah), sem jo mel 7.5. Sam nisem mel ?ivcev delat ?ez cel tank, tam nekje po 200km sem nehal z eksperimentom. V?eraj sem pogledal sem mel 8.9 pa ne merkam ama ni? z vsakodnevnim cjazenjem v kolonah. In Boss we trust... ?ibam pa po kokice ka tole je bolj? k vsak reality show. Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 Lohk bi se zmenl, da ?e Boss ?e za dodatne 0,5 litra (ve? kot dogovorjeno) zni?a porabo, da se ga ?e mal stimulira s kak?no nagrado! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 Lohk bi se zmenl, da ?e Boss ?e za dodatne 0,5 litra (ve? kot dogovorjeno) zni?a porabo, da se ga ?e mal stimulira s kak?no nagrado! Bravo upam, da bojo prebral Citiraj
KAALman Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 I'm in... meni sreda OK... jaz bom robo nabavil en dan prej, da bo lepo vle?ena someone call me en dan pred dnevom B da se vse zmenimo... can hardly wait... bom del reality showa, saj jajc za BB itak nimam Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 Ob 14:00 je zame mal prezgodnja, ker sem ?e na ?ihtu. ?e pa ?tartamo ob 15:00 bo pa najhuj?a gu?va in to smo rekel, da presko?mo. Jaz sem za 16:00 v BTC-ju za Gamo. ?e zmeri bomo gor pr Kaalmanu nekje do ?estih kar je ?ist OK cajt. Citiraj
Ninja Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 Men je Bossov predlog ?ist u?e?, da bom lahko v ?ivo spremljala dogajanje yes! Citiraj
KAALman Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 kdo vse zdaj pride ? a je kdo vegetarijanc ? alc je out of question, ali ? kdo ne je mesa na ?aru ? bljaah... Citiraj LP KAALman
wiperboy Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 Kaalman daj adress za navigacijo ker vsi ne vemo kje si doma Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 ok jz bom doma pooskusil sfehtat za mazdo pa da ata do gor pelem itaq sm se dans dokazal 52km naredo v mazdi to je taprav avto ne pa hyunday getz tist je gokart... majo drugi strahospo?tovanje do tebe ko to dol pele? po cesti... da? na AC mal gasa avto kr sko? na 130... ve? pa ne upam... da me kdo ne zafle?ira pa portret domu po?le... pa ?e to bi me 100% slikal ko bi mel o?i zaprte... bi ?u ?e 1x da bi bla vsaj lepa slika Citiraj If in doubt, flat out...
daSKAn Napisano 10. julij, 2009 Prijavi Napisano 10. julij, 2009 Evo to je Top Gear, ne pa to kar se gre Clarkson zadnje sezone!! Kumi ?akam na rezultate. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2009 Prijavi Napisano 11. julij, 2009 OK, Everybody Sreda 15.7.09 ob 16:00 Ajvar - prides do mene al do tja? Boss jaz bom 20 min prej tam, da formalnosti urdimo, trening, ?ivljensko zavarovanje, plomba tanka itd... Pridem do tebe, samo v medvode al kran ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 11. julij, 2009 Prijavi Napisano 11. julij, 2009 Zmenjeno, se dobimo 20 minut pred 16:00 uro zadi za Gamo. Citiraj
Z M A J Napisano 11. julij, 2009 Prijavi Napisano 11. julij, 2009 Bom mav spremlju, hehe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Napisano 12. julij, 2009 evo cilja: upam da sem z googlemaps dobro koordinate skopiral 46.639486, 16.111793 Dolo?itev polo?aja na zemljevidu je pribli?na. +46° 38' 22.15", +16° 6' 42.45" Druga?e pa je naslov Murski ?rnci 28... ?e ?gete po AC, potem greste dol za MS in v smeri Maribora po stari cesti zdaj vas pa prosim, da se napi?ete, kdo vse pride, da vem potem, ?e bom vzel dva prasca, al samo enega Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Napisano 12. julij, 2009 jaz bom takrat cofotal na morju, tko da eno prase bo dost Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Napisano 12. julij, 2009 jaz bom takrat cofotal na morju, tko da eno prase bo dost LOL Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Napisano 12. julij, 2009 Kolkor vem smo zaenkrat trije sigurni (Jures, Ajvar in Boss) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2009 Prijavi Napisano 13. julij, 2009 Kolkor vem smo zaenkrat trije sigurni (Jures, Ajvar in Boss) Fajn, ga bomo bolj srali, ka ?e bi ?la ?e kaka bejbika poleg, pa da inbetween, probamo ?e amortizerje in podvozje, pa koliko moti drajverja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2009 Prijavi Napisano 13. julij, 2009 Sprobano..... Qurc, se bom pa mogu kaj novega zmislit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Napisano 14. julij, 2009 Danes sem bil v Mariboru in me je kar malo zaskrbelo, ko sem se vra?al saj so proti MB kar ?tiri zapore AC in pred vsako se je nabirala kolona. Prva ?e pri Dom?alah, pa pred cestninsko na Lukovci, pa pred izvozom za Dramlje pa ?e pred MB in vse povsod se je stalo ?e bomo predolg stali bomo ugasnil motor pa vsi ven pa porivat avto na ro?ni oz. no?ni pogon hehe Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. julij, 2009 Prijavi Napisano 15. julij, 2009 Danes sem bil v Mariboru in me je kar malo zaskrbelo, ko sem se vra?al saj so proti MB kar ?tiri zapore AC in pred vsako se je nabirala kolona. Prva ?e pri Dom?alah, pa pred cestninsko na Lukovci, pa pred izvozom za Dramlje pa ?e pred MB in vse povsod se je stalo ?e bomo predolg stali bomo ugasnil motor pa vsi ven pa porivat avto na ro?ni oz. no?ni pogon hehe Gremo po stari cesti, recimo ?ez Kamnik, pa naprej ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 15. julij, 2009 Prijavi Napisano 15. julij, 2009 ko bote v MB, mi javte, da vr?em kuro in prasca na toplo pa upam, da bote la?ni Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 15. julij, 2009 Prijavi Napisano 15. julij, 2009 V glavnem Kaalman, mogoce raj zajtrk pripravi 3 x ?okole?nik Js ga ne jem , mam pa rad kakav. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 15. julij, 2009 Prijavi Napisano 15. julij, 2009 Js ga ne jem , mam pa rad kakav. ok... jaz jem ?okole?nik, pa onadva bosta tudi, Yavar, ti pa dobi? Fit-Flakes polnozrnate in to s kakavovim mlekom Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.