Z M A J Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 ?estitke za uspe?no izvedbo in pa izzivalcu za uspeh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Po AC, smo de vozili od 7-12 litrov in uporabljali cca 16 do 25 konjev(najve? smo imeli 221), toliko je kazal obd, ker avto zna sam pokazat kolk mo?i trenutno uporablja kot vejron, samo ?tevilke so bolj normalne. Za premik te gajbe z mesta ses rabi? nekaj ve? obratpv, druga?e se samo strese in "umre", pa lepo se vidi kdaj turbina dose?e potreban tlak in tam pa dogaja. Vo?nja tega "terenca", je skoraj enaka kot vo?nja mazde6, avto se v ovinkih ne nagiba kot ?oln, ko ga natera? in pospe?uje? na polno se ne dvigne kot gliser, predno zaglisira, skratka sploh nima? ob?utka da si v terencu.Najhuj?a pa je modra ambilajt, vse nas je fascinirala. Pa ?e kaj nas je pri?akalo v Murskih ?rncih. Boss je bil pa la?en, samo piti smo mu dali druga? nebi speljal testa do konca . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Yep, problem tega avta je speljevanje, da ti ta Titanik premaknes z mesta potrebujes ne samo Leonarda Di Capria, ampak tudi Terminatorja, Chucka Norrisa, Rambota in MCGajverja. To sta oba sovoznika izkusila tudi s ponovnimi v?igi v kriziscih... Na avtocesti ga mo? pelje skoraj sama in poraba pada, medtem ko nas je kratek krog (Bossa ) iskanja pumpe ?martinska - Kajuhova - ?martinska reci pi?i manj kot 2 km skorajda stal rezultata pod 11L Iz avtoceste ce se ne motim smo zavili z 10,5 ali 10,6 po BC, potem pa samo oppa....pa je bilo vse prazno v LJ...Potem si pa zamislite mal kolone, stati na meji, mal u ljubljano...sej se mal zre pol men 13-15... Se popolnoma strinjam, da tole na za?etku zgleda kot, da bi hotel hi?o premaknit ampak pol ko je enkrat prva prestava mim pol gre pa prav lepo in dokaj lahkotno tako, da je res prijeten avto za potovanja. Za vo?njo v mestu pa ni niti malo uporaben. Ampak vsemu se da privadit je pa nekaj res, da ?e dolgo nisem peljal avta, ki bi imel tako razli?en na?in obna?anja motorja, sklopke in menjalnika kot ga imam na mojem in da mi je crknil "samo" 2x se mi zdi ?e dokaj v redu rezultat ... hahahahahahahahahahhahaha Aja, Kaalman, kako to da v Murskih ?rncih nimate niti enga ?rnca? Po imenu sem najprej mislil kot da grem v Harlem al pa Bronx na koncu pa najdem samo ?abe, ki jih je ve? kot v celi ?abariji. Citiraj
KAALman Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 Aja, Kaalman, kako to da v Murskih ?rncih nimate niti enga ?rnca? Po imenu sem najprej mislil kot da grem v Harlem al pa Bronx na koncu pa najdem samo ?abe, ki jih je ve? kot v celi ?abariji. recimo da je tak, da so ?abe ?rne, pa jih zato v temi nisi videl Citiraj LP KAALman
sdspecy Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 ?e moje skromne ?estitke vsem pri zavidanja vredni izvedbi testa, predvsem pa Boss-u pri uspehu Vam kr mal zavidam na takem "tehni?nem" izletu, ?e posebi z odli?no Kaalmanovo postre?bo na "cilju"... res se sline cedijo Je pa vpra?anje, ?e ni po vseh teh opa?anjih Mazda tu mal zajebala z bencinarjem. Diesel torque bi terencu po moje dost bolj pristaju Al pa je to logi?na posledica tega "novodobnega" stila s cestnimi terinci, ki ne marajo ravno pogosto goznih cest, razpotij... Kokrkol, drag ?pas ma?in lp, D Citiraj Lp, D
Alex Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 ?e moje skromne ?estitke vsem pri zavidanja vredni izvedbi testa, predvsem pa Boss-u pri uspehu Vam kr mal zavidam na takem "tehni?nem" izletu, ?e posebi z odli?no Kaalmanovo postre?bo na "cilju"... res se sline cedijo Je pa vpra?anje, ?e ni po vseh teh opa?anjih Mazda tu mal zajebala z bencinarjem. Diesel torque bi terencu po moje dost bolj pristaju Al pa je to logi?na posledica tega "novodobnega" stila s cestnimi terinci, ki ne marajo ravno pogosto goznih cest, razpotij... Kokrkol, drag ?pas ma?in lp,D ?e porsche je pre?el na Diesel-power,si more? mislit? Citiraj
Boss Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 a kaj potem? pol pa sam potegne do bola... ma v bistvu ne vem, bi blo to treba 1x sprobat, ?e bo Mazda sploh dala diesla v Cx-7. Nekam slabo ka?e al pa se bojijo, da bo na papirju 185KM za ?portnega terenca izgledalo bistveno premalo nasproti konkurence. Citiraj
KAALman Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Napisano 16. julij, 2009 no edino registracija je cenejsa (ali ne...kok je to kilowatow?? ) MISLIM, da je to isti qrac... 136kW je itak preko 130kW, kar je najvi?ji razred... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Nisi prvi, k ma velke te?ave z blackberryjem Citiraj
KAALman Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Napisano 17. julij, 2009 Nisi prvi, k ma velke te?ave z blackberryjem res ne... jaz sem se pa ajfouna tolk navadil, da kar razmi?ljam, ?e bi si ta novega 3GS nabavil, samo kaj ko je drag ko prasi*a ampak UI je svetlobna leta pred vsemi ostalimi telefoni, ko se ga enkrat navadi? p/s: sorry za OT Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.