YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 to ima? prav! samo je zelo malo takih mehanikov ki ti pustijo gledati kako ono "?arajo" po motorju! ?lovek rata ?iv?en ?e ga gleda? me ddelom! Ni panike men lahko tud pomagate vmes, a ne Jures & Uklopko ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 Lahko povem ?e primer, ki se mi je zgodil, ko je ata ?e vozu Vektro in smo jo vozil na Dolgi most, JAN-MAR servis, no pa potem sem se moral nekako ?e primajat s tega servisa do centra LJ - slu?be pa?. Pa mu te?im, da se mi ne ljubi na bus, pa u centr, pa potem spet z busom do servisa, da raj?i po?akam, magari urco, pa je to to, pa se odpelem. Pa mi tip zatrjuje, da si bodo pa oni poleg rednga servisa, temeljito pregledali voz, preveril "boga in pol", da to zna tut 3 urce trajat in naj grem kar na bus in da mi ne bo ?al, ker bodo to u?timal tipi-topi Realnost pa je bla mal drga?na; takoj so odpelal avto v delavnico, jaz pa sem imel ravno malo dalj?i telefonski pogovor med tem, pa sem bil na drugi strani ceste od delavnice in ko zaklju?im debato (dobrih 20 minut), se ?elim ravno odpravit ene par 100 m oddaljeni avtobusni postaji, a glej ga zlomka - teta Vectra je ?e fertig, odpeljana ven na parking. Ampak okej sem reku, no grem jaz na bus (noben me ni vidu da sm zunej opazoval situacijo), pa se bom vrnu, pa da vidm kak bo ra?un. Se vrnem po 16h po avto, mi izro?ijo ra?un - samo gledam, vpra?am ?e so mel velik dela in mi pravjo, da so vse preveril, da so se res potrudil in da zdej vse ?tima; dela je bilo 2,5 ure. V tistem se pa razpizdim, povem, do minute natan?no kdaj je ?el voz noter in kdaj ven ter da sem te aktivnosti spremlju neposredno, da zdej pa dost heca. No una teta na kassi je za?ela neki jecljat, pa enga klicat, pol je un zjecljal, da so o?itno zame?ali ra?un z neko Astro ki se je isto?asno delala v servisu, pa take so mi za?eli streljat, jojojoj Ampak potem sem jih pa spet na drug na?in zahaklu - zakaj mi pa niso potem vseh teh klju?nih to?k preverli ?e vse ?tima, ker v 20 minutah dvomim da bi zneslo, no pol je blo ?e neki jecljanja, da so mel ful dela, pa da se magari drugi? to vse se?tima (katastrofa). Od omenjenega dne ta Opel ni ve? vidu uradnega servisa, pa je deloval zelo lepo do 220 kkm, ko je ?el od hi?e, verjetno se ?e danes okol vozjaka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PeW Napisano 31. julij, 2009 Prijavi Napisano 31. julij, 2009 Ni panike men lahko tud pomagate vmes, a ne Jures & Uklopko ? pole ni panike ?e ti lahko pomagajo/pomagamo Lahko povem ?e primer, ki se mi je zgodil, ko je ata ?e vozu Vektro in smo jo vozil na Dolgi most, JAN-MAR servis, no pa potem sem se moral nekako ?e primajat s tega servisa do centra LJ - slu?be pa?. Pa mu te?im, da se mi ne ljubi na bus, pa u centr, pa potem spet z busom do servisa, da raj?i po?akam, magari urco, pa je to to, pa se odpelem. Pa mi tip zatrjuje, da si bodo pa oni poleg rednga servisa, temeljito pregledali voz, preveril "boga in pol", da to zna tut 3 urce trajat in naj grem kar na bus in da mi ne bo ?al, ker bodo to u?timal tipi-topi Realnost pa je bla mal drga?na; takoj so odpelal avto v delavnico, jaz pa sem imel ravno malo dalj?i telefonski pogovor med tem, pa sem bil na drugi strani ceste od delavnice in ko zaklju?im debato (dobrih 20 minut), se ?elim ravno odpravit ene par 100 m oddaljeni avtobusni postaji, a glej ga zlomka - teta Vectra je ?e fertig, odpeljana ven na parking. Ampak okej sem reku, no grem jaz na bus (noben me ni vidu da sm zunej opazoval situacijo), pa se bom vrnu, pa da vidm kak bo ra?un. Se vrnem po 16h po avto, mi izro?ijo ra?un - samo gledam, vpra?am ?e so mel velik dela in mi pravjo, da so vse preveril, da so se res potrudil in da zdej vse ?tima; dela je bilo 2,5 ure. V tistem se pa razpizdim, povem, do minute natan?no kdaj je ?el voz noter in kdaj ven ter da sem te aktivnosti spremlju neposredno, da zdej pa dost heca. No una teta na kassi je za?ela neki jecljat, pa enga klicat, pol je un zjecljal, da so o?itno zame?ali ra?un z neko Astro ki se je isto?asno delala v servisu, pa take so mi za?eli streljat, jojojoj Ampak potem sem jih pa spet na drug na?in zahaklu - zakaj mi pa niso potem vseh teh klju?nih to?k preverli ?e vse ?tima, ker v 20 minutah dvomim da bi zneslo, no pol je blo ?e neki jecljanja, da so mel ful dela, pa da se magari drugi? to vse se?tima (katastrofa). Od omenjenega dne ta Opel ni ve? vidu uradnega servisa, pa je deloval zelo lepo do 220 kkm, ko je ?el od hi?e, verjetno se ?e danes okol vozjaka! haha! dobr si ga zajebu!! mislim da tevi serviserji si preve? upajo! cene majo nabite ko hudi? pa ne naredijo ni?! sem sli?al od enega kolega ko ima Peugeot 407 pa je ?el na servis ko mu je ?la ?arnica! avto ?e pod garancijo! pa je bil lih tiskrat na praksi vajenec pa so njemu dali za zaklju?no nalogo zamenjati ?arnico! in pri 407 je zelo te?ko menjati ?arnico! ?e sami mehaniki jo skoraj da neznajo, kaj pa ?ele vajenec! majster je rabil zelo dolgo ?asa prej ko je zamenjal ?arnico in ?e so mu pri?li pomagat mentorji! na konci se je kolega razpizdil in jim povedal svoje! in tudi v knjigo prito?b se j vpisal ?eprav ni? ne pomaga! ra?un pa je vselih pla?al pa so mu ra?unali vse ure...!Ni va?no al je od mazde servis, od pegueota, opla, bmw-ja,.... vsi so en kurac vredni! cene nabite do neba in pol te ?e dobesedno "jebajo v glavo"! se opravi?ujem izrazu! Citiraj ZOOM-ZOOM
Marko_mx-3 Napisano 1. avgust, 2009 Prijavi Napisano 1. avgust, 2009 Dokler je na voljo internet znamo vse....(ko pa zgine mobitel signal je pa panika) Dokler si pri Yavaryeju ne rabi? mobitel signala Citiraj
David Napisano 24. avgust, 2009 Prijavi Napisano 24. avgust, 2009 Zanimivo Jures.... stvari ?al niso cveto?e v teh podalpskih krajih. Osebno sem imel zelo dobre izku?nje z biv?o Gamo v BTC... vedno korekten odnos, vedno BP.... je pa res, da sem jih prvi? obiskal v dru?bi Labija.... Citiraj Feel free....
Jest Napisano 24. avgust, 2009 Prijavi Napisano 24. avgust, 2009 To je kategorija VIP Jaz tudi dosedaj nisem imel problemov z Gamo... So se pa obcutno poslabsali, odkar jih je prevzel A Cosmos ... Predvsem mi ni vsec, da je ponavadi vedno ko se tam oglasim, za pultom kaksen "nov" nepoznan ... Ponavadi poskusam priti takrat, ko je prisoten Majes ... Sicer zaenkrat nobenih problemov... razen rednih servisov... se ene 2.000 km in me caka servis na 40.000 km ... Upam, da bo se naprej vse brez problemov ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jero Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 K ?e usi jamrate, bom pa ?e jz mal Sicer ?lo se je za oljno ?rpalko za mx5, kli?em na servis Mo?nik, in glede na to da je avto uvo?en iz amerike ne klapajo ?tevilke ?asije. Dobim odgovor da oni tega ne morjo zrihtat/naro?it, ker niso sigurni da je ?rpalka enaka.....ja halo, sej valda niso delal motorjev za vsako 'dr?avo' posebej. Nekje sem potem dobil tel. ?tevilko Mazdine tehni?ne pomo?i, kjer mi je gospod povedal da je stvar sigurno enaka, ter kako da na servisu tega ne vedo. Kli?em ?e enkrat Mo?nika, kjer mi spet zatrjuje da niso sigurni ?e je ?rpalka enaka, ter da jo nemorejo vrnit v skladi??e ?e jo naro?ijo. Ko sem jih nekako le prepri?al da so naro?ili, sem jo dobil naslednji dan, pa ?e toliko so se potrudili da bi jo lahko vrnil ?e nebi ustrezala.....mislim prej se pa tega ne da povedat, pa sej sploh ne pa?e, itd.... Ko sem prevzel ?rpalko sem naro?il ?e o-ring (tesnilo) v?igalne tuljave in sem dobil zagotovilo da bodo takoj naro?ili. Pa jih kli?em ?ez nekaj dni, ?e so robo ?e dobili, nobeden ni vedel za kaj se sploh gre. Naro?im zadevo ?e enkrat, in mi pravi gospod ki je zadol?en za dele naj pokli?em ?ez pol ure da bo preveril. Kli?em ?ez slabo uro; ja ?e nismo mel ?asa, mamo ful gu?vo, pokli?te ?ez kak?no uro. Kli?em ?ez uro, ?e vedno ni vedel kaj mora sploh naro?it... Sej ko se je ?lo za ?rpalko ni blo problema, ker zadeva ni lih poceni, ko pa se gre za neko tesnilo ki ne stane ve? kot 5? jih pa boli kurac, pardon izrazu. Tako da dejte povedat na kater servis, skladi??e se obrnit da zadevo dobim. Moji avti pa tako ali tako ne vidijo uradnih servisov, ker vem kako se tam dela (nekaj kolegov je mehanikov na razli?nih servisih) Tako da moj nasvet; najbolje da sam naredi? servis, oziroma pelje? k nekomu ki ga dobro pozna? Citiraj
Jest Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Napisano 27. avgust, 2009 Po branju foruma bi rekel,d a je problem ze takoj na zacetku tvojega posta... in se zacne s crko "M" (pa ni Mazda ) Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jero Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Napisano 27. avgust, 2009 Jah o-ringa rabljenega nekak ne mislim dajat na avto ane Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Napisano 28. avgust, 2009 Jah o-ringa rabljenega nekak ne mislim dajat na avto ane Dej dimezije, pa ti ga zrihtam tik-tak.Izogibaj se M servisa ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Napisano 28. avgust, 2009 Dej dimezije, pa ti ga zrihtam tik-tak.Izogibaj se M servisa ! jebote... tak na velko si mu napisal, da skoraj nisem videl... SIZE 4 is enough Citiraj LP KAALman
Jero Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Napisano 28. avgust, 2009 Sem za dobil, sem poklical u btc, po dveh minutah pa mi je sogovornik zagotovil da majo na zalogi in grem danes iskat. Pri mo?niku me pa ne bodo ve? vidl, mi je useeno ?e se peljem ?e tistih 20km do ljubljane...pezdeti eni Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 V glavnem drugi? sem imel opravek z Gama servisom v BTC, in re?em lahko da je vse ?e hitreje re?eno kot ti obljubijo. Skratka ?e bi bli vsi servisi taki, pol bi bil to raj za nas uporabnike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Ja sem v?eraj videl tvoj odbija?. Sem bil sam tud tam in se zmenil, da mi poli?ajo od lete?ih marel po?kodovana vrata. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Ja sem v?eraj videl tvoj odbija?. Sem bil sam tud tam in se zmenil, da mi poli?ajo od lete?ih marel po?kodovana vrata. Vem. Tud labi je bil tam v?eraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Tud za Labija vem... o?itno smo bili v?eraj vsi tam brez da bi se dogovorili zato smo se pa? zgre?ili, ker bi lahko naredli en tak lep miniMazda meet. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Js sem bil tam 17 do 18 ure. Sam sva pol z mojstrom ?e pol ure debatirala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 V?eraj spet haral po BTC-ju in seveda nalo?il naro?eno robo za sakerja. Skratka ne morem jih bolj pohvalit kot do konca, vse je bilo tako in prej kot smo bli zmenjeni. Cena je bila tudi ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.