Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

kak?ne stro?ke lahko pri?akujem na velikem servisu za Mazdo 5 diesel. Poleg omenjenega moram menjati ?e diske in zavorne plo??ice (spredaj-zadaj).

Hvala,

Matja?

Napisano

Pozdravljeni,

kak?ne stro?ke lahko pri?akujem na velikem servisu za Mazdo 5 diesel. Poleg omenjenega moram menjati ?e diske in zavorne plo??ice (spredaj-zadaj).

Hvala,

Matja?

Pod jurjem ? nikakor. Ker pa so diski pregovorno slabi (meni so jih enkrat ?e menjali v garancijskem roku, ka?e da jih bo kmalu treba drugi?), priporo?am, da si kupi? kak?ne aftermarket (tema o tem je zelo ob?irna, poi??i in preberi), ki bodo verjetno bolj?e.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Pod jurjem ? nikakor. Ker pa so diski pregovorno slabi (meni so jih enkrat ?e menjali v garancijskem roku, ka?e da jih bo kmalu treba drugi?), priporo?am, da si kupi? kak?ne aftermarket (tema o tem je zelo ob?irna, poi??i in preberi), ki bodo verjetno bolj?e.

?e slab?i kot diski so pa definitivno original mazda plo??ice,ki postanejo trde kot beton. :angry:

In vzrok tega je,da pol tresejo diski kot hudi?.

Jaz sem mislil,da so tudi moji sprednji diski fu? nato smo jih premerili in ugotovili ,da so ?isto ravni.

Po menjavi plo??ic (Ferodo) je vse o.k.

Napisano

no, na to pa nisem pomislil.....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

?e slab?i kot diski so pa definitivno original mazda plo??ice,ki postanejo trde kot beton. :angry:

In vzrok tega je,da pol tresejo diski kot hudi?.

Jaz sem mislil,da so tudi moji sprednji diski fu? nato smo jih premerili in ugotovili ,da so ?isto ravni.

Po menjavi plo??ic (Ferodo) je vse o.k.

Alex, a so te Ferodo tud kej bolj?e v smislu mo?i zaviranja, npr. pri bolj obte?enem avto?

Kak?ne ma? izku?nje o mo?i zaviranja?

Namre?, letos na povretku z dopusta sm mel situacijo, da sm mogu do kraja prtisnat na ?lajfo, pa na prvi polovici hoda pedala se je ?e ?utila mo? zaviranja, potem, ko pa sem pritisnil do kraja, pa ni? dosti bolj (kot da nebi do kraja pritisnil)!

Sem ?e tud jst dobil mnenje, da so originalne pretrde; verjento, da dlje trajajo, kar je bedarija po mojem mnenju :whatever: oz. nevem, ali je mo?no da diski bolj trpijo, ?e so mehkej?e (ve?je trenje?).

lp,

D

Lp,

D

Napisano

Alex, a so te Ferodo tud kej bolj?e v smislu mo?i zaviranja, npr. pri bolj obte?enem avto?

Kak?ne ma? izku?nje o mo?i zaviranja?

Namre?, letos na povretku z dopusta sm mel situacijo, da sm mogu do kraja prtisnat na ?lajfo, pa na prvi polovici hoda pedala se je ?e ?utila mo? zaviranja, potem, ko pa sem pritisnil do kraja, pa ni? dosti bolj (kot da nebi do kraja pritisnil)!

Sem ?e tud jst dobil mnenje, da so originalne pretrde; verjento, da dlje trajajo, kar je bedarija po mojem mnenju :whatever: oz. nevem, ali je mo?no da diski bolj trpijo, ?e so mehkej?e (ve?je trenje?).

lp,

D

Te Ferodo so proti originalnim los angeles.Tudi z Mangrta dol niso cedle-so dr?ale do konca. :bravo:

Pri?le so me 99?,vredne vsakega evra.Res je malo ve? praha na feltnah ampak vsaj ve? za kaj je ?rno.

Tudi ko je avto nakrcan do tilta,primejo super.

Napisano

Te Ferodo so proti originalnim los angeles.Tudi z Mangrta dol niso cedle-so dr?ale do konca. :bravo:

Pri?le so me 99?,vredne vsakega evra.Res je malo ve? praha na feltnah ampak vsaj ve? za kaj je ?rno.

Tudi ko je avto nakrcan do tilta,primejo super.

Hvala!

?e 1 kve??n, ?e se ti da; kje si jih nabavu/a je tipski model za M6 oz. ?e so ?ist kompatibilne (npr. s senzorji)?

Thx a lot!

Lp,

D

Napisano

Hvala!

?e 1 kve??n, ?e se ti da; kje si jih nabavu/a je tipski model za M6 oz. ?e so ?ist kompatibilne (npr. s senzorji)?

Thx a lot!

Obstajajo prav za vsak model M6 posebej.Jaz sem jih kupil v Kp,vendar mislim,da se jih da dobit v vsaki malo

bolj?i avtotrgovini.Uvoznik se mi zdi,da je Motomat.Vzemi pa Ferodo Premium. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kako se imenuje Ciganski vrtec?   Cicigan...
    • Drži, vemo pa tudi tisti, ki smo šli na testno vožnjo obeh motorjev.
    • Moški stopi na ulico in pomaha taksiju. V tistem trenutku se taksi ustavi poleg njega, vrata se odprejo in taksist reče: - "V pravem trenutku! Tako kot Vinko." - "Kdo?" - "Vinko Vidmar. To je človek, ki je vedno vse naredil ob pravem času. Tako kot sem se jaz znašel tam ravno takrat, ko ste dvignili roko, se je vse v Vinkovem življenju zgodilo ob pravem času.  - "Nihče ni popoln..." - "To ne velja za Vinka Vidmarja. Bil je izjemen atletski fant. Lahko bi osvojil Grand Slam v tenisu. Lahko bi igral golf s profesionalci. Pel je kot slavček, plesal je kot broadwajska zvezda in morali bi ga slišati igrati klavir! Bil je neverjeten fant." - "Zdi se, da je bil res izjemen človek." - "Oh, to ni še nič! Imel je spomin kot računalnik. Spomnil se je rojstnih dni vseh. Znal je vse o vinih, katero hrano naročiti in s katerimi vilicami jo jesti. Vse je znal popraviti. Ne kot jaz: zamenjam varovalko in pol ulice ostane brez elektrike. Ampak ne Vinko Vidmar, o ne! On je vse naredil prav." - "No, res je bil neverjeten!" - "Vedno je vedel, kako najhitreje prebroditi prometne zastoje. Ne kot jaz, ki se vedno zataknem, Vinko nikoli ni naredil napake in je vedno vedel, kako ravnati z ženskami. Nikoli jim ni nasprotoval, tudi ko so se motile ... Vedno je bil brezhibno oblečen in njegovi čevlji so bili vedno brezhibno zloščeni. Bil je popoln človek! Nihče se ne more primerjati z Vinkom Vidmarjem." - "Zanimiv tip. Kako ste ga spoznali?" - "Nikoli ga nisem srečal. Umrl je, jaz pa sem se poročil z njegovo prekleto vdovo..."
    • GMT ima vse na zalogi-cena sitnica
    • To je le njegovo mnenje. Kako vi resnici je pa vemo vsi lastniki x186 motorjev.😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.