Sodoben Webasto - videl v?eraj
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Preprosto ne vidiš širše slike. Točno zapiral je iz svojega veselja. Da je videl do kam je pripravljen iti narod. Kje so meje. In vas 20% greste pomoje še v skupinski samomor, če vam vaš Fuhrer to ukaže. Ista fora je zdej, ko potihem v vsakem drugem stavku omeni ''ustavna večina''. Da spravi celo državno na kant. Ljudje se sploh ne zavedajo kaj pomeni ustavna večina v rokah neuravnovešenega shizofrenika.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
A nisi ti prepričan nasprotnik nekih polpreteklih svinčenih časov. Pa saj v svobodi in demokraciji je prav trg tisti, ki poskrbi da so cene nižje. Želeli smo si kapitalističen raj... Ne jokat. -
Saj zdaj, pod Golobovo vlado, so razširili nabor zdravljenj, bom preveril, če je keito tudi kaj takega, da ti pomagajo prebrodit to travmo. Mislim pa, da če si doživljal tako hudo travmo (kot tu opisuješ), ko si moral biti doma s svojo ženo in otroci, je problem kje drugje in ne v Janši... Meni takrat ni bilo hudega. Sploh, kar se tiče šolanja na daljavo, je pri nas teklo odlično in jaz bi se takoj strinjal, če bi zdaj rekli, da bo vsaj še naslednjih 10 let tako (da naš najmlajši konča vsaj osnovno šolo). Samo, moraš pa priznat - pa čeprav ga ne maraš - da je pa Janša velik maher: ni zaprl samo Slovenije, zaprl je kar celo Evropo in še več. Tega ni uspelo ne Trumpu ne Putinu! Mislim, a je res težko razumet, da takrat Janša ni zapiral iz svojega veselja? Ko da bi kričal, da je Zelenski diktator in avtokrat, ker Ukrajince zapira v zaklonišča...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Po mojih osebnih izkušnjah si nekateri družinski zdravniki ne zaslužijo svoje plače. Nikakor. Zaradi preprečevanja prebavnih motenj ne gledam predvolilnih soočanj na TV. Pa ni nič narobe z mojim TV, je skor čist nov Samsung. Zadnjič ko sem preklapjlal med programi, sem za trenutek slučajno ujel ko so neki političari, nekatere sploh ne poznam, trdili, da je treba dohtarje več plačat. In to v en glas. Kera demagogija!
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.