Univerzalno pravilo je, da se mora oblast menjat. Je slabo, še slabše pa je, da se ne menja.
In če se hitro menja ugaja vsaki novi oblasti, da ima na voljo polno izgovorov, da ne more nič naredit, ker je dobila razsulo od prejšnje. To se pri nas dogaja od srede devetdesetih, ciklično ob menjavi.
Primer:
Kako bo z dolgotrajno oskrbo, če pride na oblast JJ. Kakšnega bistvenega napredka ne moremo pričakovat. Zakaj? Ne zaradi JJ, ampak ker je zagnat tak sistem zelo zelo težko. Še v Nemčiji imajo velike težave, pa pri njih to deluje že 30 let. Je pa veliko lažje kritizirat tistega, ki ga vzpostavlja. In Golobova vlada se je izgovarjala na slab zakon prejšnje JJ vlade, JJ se bo, če bo prišel na oblast izgovarjal na napake Golobove, itd, itd.
Preberite tole, zakaj sem bil danes že ob 8.45 na maksimalnih obratih in vzgojno-izobraževalno razpoložen, da ne rečem rokoborsko oz. boksarsko.
Domžale po vključevalnem oz. pospeševalnem pasu se vključujem na AC v smeri LJ.
Nihče ne zna pravilno izkoristiti pasu in se takoj rinejo na voznega.
Jaz nadaljujem, z željo do konca in se vključit.
Pa me pri tem zelo nevarno in nesramno blokira Škodilaški cestni šerif, ki mi zapira pot z voznega pasu.
V tistem trenutku se mi je utrgal in nisem spustil hupe vsaj 10 sekund, kasneje sem ga srečal oz. vzporedno vozil, mah dalje ne bom pisal, ni se zgodilo nič kar bi kasneje obžaloval.
AMPAK kdo hudiča je tepec v Superbu, da bo določal oz. spreminjal prometna pravila???
Fotka te Češke ultimativne rakete (desni pas) in trota, ki bi ga za ušeske zvlekel iz korete, potem pa ga unikatno UČIL PROMETNIH PREDPISOV!
Pomoje imajo drugi več šans, da poberejo glasove Logarja in Stevanovića... Ce glasovi ne bi šli Svobodi, bi pa pridobili SD ...
Kakorkoli... Brezveze je o tem razpravljati in se skregati ... ker ne bomo prav nič dosegli... Kot lahko sam vidiš, se večino dogovorov zgodi za zaprtimi vrati ...
V vsakem primeru imajo madžari še naprej močno desno vlado. Je hvala bogu evropsko naravnana. Je pa Orban Madžarsko uničil, ker se je zgledoval po svojem vodkarskem idolu. In dobro vemo, da od tam ne pride nič dobrega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.