sre?no 2010
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Po moje se je, ker, če se ne bi bi bil zdajle fejst zabasan. Če pa ni sta pa le dve možnosti, ali je delal avto samo dolge razdalje in ni bilo časa, da bi se ta delno zgorjeni ogljik nabiral v kolektorju ali pa je mogoče prejšnji lastnik celo blindiral EGR ventil. Ja ker nihče ne ve a so to delali ali ne, mogoče ne bi bilo neumno, da to na naslednjem servisu zahtevaš sam. Ja bo nekaj stalo, ampak še vedno manj kot kak zariban motor.
-
Redno je bil servisiral ... Načeloma se dokaj miren voznik. Nevem pa točno ali redni servisi pokrivajo zadeve, ki jih omenjaš, sploh dvomim, da se je pri 120kkm očistilo sesalni kolektor. lp
-
Razen imena zgleda tole kar prepričljivo.
-
Če je avto že tolk naredil bo verjetno še kar nekaj. Ja teli prvi 2.2. skyactiv dizli so imeli težave, če se je z njimi grdo ravnalo. Enostavno niso odpuščali zlorab. Če pa je uporabnik delal lepo, menjaval olje najmanj na 15kkm ali prej. Če ni teral mrzlega, ni ugašal pregretega. Če se je na servisu preverilo cedilo v karterju, podložke na injektorjih pa da se je recimo na vsakih 120kkm očistilo še sesalni kolektor bi tale tvoj strojček moral narediti še vsaj 100kkm brez težav.
-
Jaz sem drugi lastnik; tako kot prvi lastnik, kot jaz smo jo vedno servisirali pri Avtoplus Koper, kjer je bila tudi kupljena s strani prvega lastnika. Nekaj sem slišal, da včasih odmična gred dobi luft?!
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.