rjenko Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 ?ivjo! mene pa zanima ?e bi lahko na mazdo 323f 2.0 td 2000 letnik, namontiral 17 col plati??a brez kakr?ne koli predelave? hvala za odgovor. lp. Citiraj
uklopko Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 ?ivjo! mene pa zanima ?e bi lahko na mazdo 323f 2.0 td 2000 letnik, namontiral 17 col plati??a brez kakr?ne koli predelave? hvala za odgovor.lp. mislim da bi ?lo!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 ?ivjo! mene pa zanima ?e bi lahko na mazdo 323f 2.0 td 2000 letnik, namontiral 17 col plati??a brez kakr?ne koli predelave? hvala za odgovor.lp. ce bos dal samo feltne (kokr je razvidno iz napisanega) potem bo slo ce mislis dat se kaksno gumo, moras povedat kok siroke gume in pa ET feltne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 ?ivjo! mene pa zanima ?e bi lahko na mazdo 323f 2.0 td 2000 letnik, namontiral 17 col plati??a brez kakr?ne koli predelave? hvala za odgovor.lp. brez problema, sprobane moje 17" na o?etovi F-ki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rjenko Napisano 16. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2010 brez problema, sprobane moje 17" na o?etovi F-ki in kako se je kej avto pelu! vrjetno je postal zelo len zaradi te?e plati?? Citiraj
Deeyan Napisano 16. marec, 2010 Prijavi Napisano 16. marec, 2010 in kako se je kej avto pelu! vrjetno je postal zelo len zaradi te?e plati?? sprobal smo sam eno felgo (izgled), tak da peljal se nismo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. marec, 2010 Prijavi Napisano 17. marec, 2010 ?e ne bo? mel pravega ET-ja feltne, ti zna zadaj v robove drgnit, spredaj pa ?trlet celo ven iz blatnikov, kar pa itak ni dovoljeno kokr vem! Ena feltna montirana na avtu vsekakor ni merodajna, ?e zadeva pa?e ali ne, ?e posebej ?e je prednja, ker to ti ni? ne pove, ?e bo? moral zadaj robove "zapeglat" ali pa ne bo drgnilo, se prav odpade peglanje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. marec, 2010 Prijavi Napisano 17. marec, 2010 ?e ne bo? mel pravega ET-ja feltne, ti zna zadaj v robove drgnit, spredaj pa ?trlet celo ven iz blatnikov, kar pa itak ni dovoljeno kokr vem! Ena feltna montirana na avtu vsekakor ni merodajna, ?e zadeva pa?e ali ne, ?e posebej ?e je prednja, ker to ti ni? ne pove, ?e bo? moral zadaj robove "zapeglat" ali pa ne bo drgnilo, se prav odpade peglanje! evo take probleme bi js mel, ?e bi avtu spustu u podn (ne govorimza 323 BJ), tak da zdej ko bom dal rihtat zadnje obrobe mu bom reku nej tak zrihta, da bo ?lo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rjenko Napisano 18. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2010 kaj bi pa jest rabu da homologiram te platisca? kaksne dokumente? hvala za odgovor Citiraj
Deeyan Napisano 18. marec, 2010 Prijavi Napisano 18. marec, 2010 Povej za kira plati??a rabi? homologacijo (firmo in model)? rabi? pa TUV certifikat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 A ni tko da se homologira dimenzijo gum, ne pa znamko plati??a (vsaj iz karton?ka kasneje ni nikjer ve? razvidna), torej je vseen ?morn za ktero fermo ma? homologacijo, sam da ma omenjeno dimenzijo gume kot dovoljeno, al ne?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 nevem, ?e bo to dr?al, ker majo razli?na plati??a tut svojo dimenzijo gum zarad ET-ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 To se strinjam, ampak nakonc v karton?ku ti bo pisal samo 225/40/17 in nikjer ne bo pisal da ma? OZjke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 to pa nvem, ker svojih ?e nism ?ou homologirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rjenko Napisano 20. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2010 Povej za kira plati??a rabi? homologacijo (firmo in model)? rabi? pa TUV certifikat plati??a so 16col rial rs.kokr sm z lastnikom plati?? govoru je reku da ma TUV za te plati??a.a kej veste kok bi pr?la taka homologacija.pa ?e se da tud zatemnitev stekl notr dat. kt sli?u sm da se da 3 stvari homologirat pa samo enkrat pla?a?. Citiraj
Deeyan Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 a da se da tri stvari naenkrat, to pa nism vedu, kolkr pa js vem druga? pa pride homologacija tolk kolker stane tehni?ni pregled, ?e je kok druga?e me naj kdo popravi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rjenko Napisano 21. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2010 a da se da tri stvari naenkrat, to pa nism vedu, kolkr pa js vem druga? pa pride homologacija tolk kolker stane tehni?ni pregled, ?e je kok druga?e me naj kdo popravi sli?ov sm tako da se da tri stvari sam nism pa sigurn zato pa pra?am sej v ponedeljek grem na tehni?nega pra?at. finan?no se mi bol spla?a ?e dam dve stvari naenkrat homologirat kot pa vsako posebej. bom v ponedeljek sporo?il kako bojo kej rekli na tehni?nem. Citiraj
Deeyan Napisano 21. marec, 2010 Prijavi Napisano 21. marec, 2010 no prosim, ?e je res tak, bom js tut s homologacijo felg ?e mal po?aku. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.