Skoči na vsebino

Gr?ija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e si bil izredni ?tudent in nisi bil zaposlen si lahko delal, ne vem pa do katerega leta lahko tako dela?. Jest sem cel cajt delal in bil izredno vpisan na fax, tako da je dosti denarja ?lo za ?olnino pa ?e ostalo ga je. Mi je bilo bolje tako, sem delal in se u?il, ni mi bilo vredu cele dneve na faxu viste, sedaj pa ?e en ?as vidim da je 9/10 tistih ki npr. kon?ajo ekonomijo tako nafuranih da bi vsi ?tartali s 1200 neto, poznam nekaj ljudi v kadrovskih slu?bah in to poslu?am samo smeh, pride pa v neko normalno podjetje tudi po cca. 700 pro?enj za eno delovno mesto, mene je kr stresl ko sem to sli?al.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.