izpusni sistem
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl... Kadar se kaj dogaja, naši politiki jamrajo, da smo majhni in nepomembni v svetovnem merilu. Zdaj nam pa razlagajo, da smo tako pomembni, da se celo Izraelska obveščevalna vmešava v naše volitve... Dobro, če se v Ameriške, ja, tam lahko pri enem kandidatu dobijo veliko podporo, pri drugem je pa ne dobijo nič. In je res pomembno, kdo zmaga. Ma od Slovenije ne dobijo dosti, pa če celo Slovenijo dobijo. Ampak smo pa tako pomembni, da oni vplivajo na volitve pri nas... Poleg tega je Izraelski Mosad ena izmed najboljših organizacij na tem področju in njih praktično nihče ne izsledi. Sploh pa ne neki Slovenci... Pa tudi BlackCube ni dosti slabši, sploh se pa BlackCube ne ukvarja s politiko. Sicer pa, kdor je spremljal Karmen Švegl na RTV, je lahko slišal marsikaj zanimivega. Je pa to že stalna praksa in samo čakal sem, kdaj in kaj bo. Ker pred vsakimi volitvami se nakuha neka afera in se Janšo vplete noter. Seveda se afera nakuha dovolj pozno, da se do volitev ne da dokazati, da gre za izmišljeno afero. Po volitvah imajo pa leve stranke spet štiri leta mir za sestavit novo afero. Kot da nismo to videli že velikokrat. Vsaj meni postaja že dolgočasno, ker se redno ponavlja... Sicer mi je pa itak vseeno za Janšo in Goloba, ker mi je nek kompas pokazal, da jaz volim Erjavca ali pa Jelinčiča... Pa še nekaj mi ni jasno: na posnetkih določene ljudi nedvoumno obtožijo korupcije in kraje. Pa to očitno sploh ni problem. Problem je, kdo je to posnel in še večji problem je, kdo je to dal v javnost. Ne zastopim, res ne. Torej ni problem, če jaz oropam trgovino - problem je tisti, ki pove, da sem to bil jaz. Ne zastopim...
-
Saj pravim da je večja težava, kdo je te posnetke naredil kot ot kdo se je na njih ujel in kako Svobodno je govoril o poslovanju v Sloveniji. Kolikor vem da nelegalno pridobljeni prisluhi v primeru DARS niso bili takšen problem, kot so očitno danes.
-
Volk: Agenti Black Cube štirikrat v Sloveniji, 11. decembra na Trstenjakovi | 24ur.com WWW.24UR.COM Državni sekretar Vojko Volk je v današnji izjavi po seji Sekretariata Sveta za nacionalno varnost dejal, da jih je Sova... A smo se spet zlagali, ali na Trstenjakovi prodajajo kebab po novem?
-
očitno je sedaj vse usmerjeno v to kdo si je upal snemati oz kdo je to naročil. vsebina pogovorov je postala nepomembna, čudni časi so.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.