YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 A si nor, kdo pa ?e zdej polno tanka Moja ?e ve? kot eno leto ni videla polhnega tanka Js samo v sakerju II nisem tankal benza na polno, ker je neumno vozit sabo 60 litrov benza, vozit pa se na LPG.Druga?e pa VEDNO tankam polno, tudi zdej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Druga?e pa VEDNO tankam polno, tudi zdej. Da loh sploh dam pride? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Dobr si kupu, zdej pa ?imprej LPG in?talacijo notr rukn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 pa zraven bodi ko bojo sraufali... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Sam jo bom montiral in to bo to. Samo 1X septembra - oktobra. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Sam jo bom montiral in to bo to.Samo 1X septembra - oktobra. To bo nekaj tak?nega kot pri CX-7, ko pri vi?jih obratih dodaja ?e nekaj bencina? Ne spoznam se ampak a ni bila debata, da pri teh avtih rabi? ?e kar dosti plina/bencina in zato ne deluje ?isto samostojno? Sicer pa ti kar zmontiraj sam, potem pa lahko za?ne? ?e to fu?at. ?e bo? pa ?e homolomo zrihtal pa ni vrag, da ti ne bi posel cvetel. Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 To bo nekaj tak?nega kot pri CX-7, ko pri vi?jih obratih dodaja ?e nekaj bencina? Ne spoznam se ampak a ni bila debata, da pri teh avtih rabi? ?e kar dosti plina/bencina in zato ne deluje ?isto samostojno? Sicer pa ti kar zmontiraj sam, potem pa lahko za?ne? ?e to fu?at. ?e bo? pa ?e homolomo zrihtal pa ni vrag, da ti ne bi posel cvetel. CX-7 na plin dela v obmo?ju 1300-cca5200 rpm always, po tem ko se uplinja? segreje, ostalo je benz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 zakaj pa to? mislim da meni do konca dela plin.. vsaj cuti se tako Citiraj
mazdaman Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 CX-7 na plin dela v obmo?ju 1300-cca5200 rpm always, po tem ko se uplinja? segreje, ostalo je benz A ko je topel tudi pod 1300 dela samo benz ? torej ne more? kruzat v 6 in 1200 rpm Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 A ko je topel tudi pod 1300 dela samo benz ? torej ne more? kruzat v 6 in 1200 rpm Verjemi da s CX7 ne mores kruzat pod 1200...to ni navornik..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda3 2010 Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Daj jo ?e enkrat predstavi da vidmo nov ?rn pleh... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Modeli motor od CX-7 in MPS, je drug sistem kot "navadni" motorji, saj ima vbrizg goriva direktno v cilinder in ne pred sesalne ventile kot ostali"navadni" motorji. Zato mora vedno delovati v kombinaciji z benzom, saj bi druga?e stopilo ?obe za bencin, ko pa vsak 13 obrat ?pricne bencin skozi pa jih ohladi in je mo?nost topljenja-odpovedi onemogo?ena. Da pa deluje nad 5500 rpm sam na benz pa je normalno, takrat tud trga tolk da te?ko diha?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Sestavljajo ga 3 ?rke, in sicer MPS. dabest! ?estitke! Sre?no vo?njo ?elim! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.