LabiGT Napisano 23. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 itak bi bil skoz pijan, ne bi nc cutil luknje pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
enej_46 Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 vceraj sem sel v Piran (in to takrat ko so vsi prisli nazaj), se pravi okoli 5-ih sem bil tam, do 9-ih...po stari cesti+streha dol, to se razume je pa zanimivo, da je avta kar nekaj krat treslo (slaba cesta), medtem ko sem do portugalske naredil 6400km pa ni niti enkrat treslo... in n isi poklical...zloba zlobna, pa lih druge feltne sem na moja jajca dal Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
LabiGT Napisano 23. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 cist na kratko sem sel...brez planiranja..se bom pa naslednjic spomnil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 mogoce bo kmalu padla se jadranska magistrala labi js sem sel lansko leto po magistrali dol do albanije pol pa v makedonij mas cirka 1400 km..kranj-zagreb-split-dubrovnik-budva-ulcinj-tirana-ohrid-tetovo.. ce bo vse po srec pa grem js drugo leto podobno turo kot ti..sam prej morva it nekam na kavo da podebatiramo stvar.. Citiraj www.trziskisladoled.si
qwerty Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 mogoce bo kmalu padla se jadranska magistrala se spla?a... z avtodomom od murterja pa do krka prevozil... zelo lepo urejena... nov asfalt in vse... Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 23. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 sej magistrala je padla veckrat, sam ne se z mx-5 s tem, da nisem sel v zagreb ampak cez rijeko prvic z mazdo 6 tukaj: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2097&hl= zadnjikrat tukaj: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry165752 glede kave, a bos slucajno v nasi regiji kmalu? v petek odhajam tja do 6. sep Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 glede kave, a bos slucajno v nasi regiji kmalu? v petek odhajam tja do 6. sep zdej me ne bo dol ampak pridem okoli novega leta in vrjetn bom kr lep cas dol,tko da mogoe takrat ane..ce bos kj dol ti..lahko pa se oglasis v kranju na kavo si lepo povabljen,pa cevapie mam zate zelo dobre,vrjem da so dobri cevapi..lahko ti pustim cifro na ZS..do polnoi imajo odprto pridi.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.