KAWAMAN Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 Z rahlo zamudo nekaj utrinkov z izleta na Grossglockner konec maja letos. Izbral sem enako traso, kot leta 2007, ko sem bil gor z Kawlom. 1. ?tart zjutraj v Ljutomeru, avto opremljen s slovensko zastavo.... 2. Vo?nja do Kranjske gore in Rate?, namestitev v po?itni?kem objektu Jalovec, nato pa kratka pe? tura iz Planice do ko?e v Tamarju... 3. Popoldanski po?itek na jezeru Jasna pri Kranjski gori... 4. ... ki so ga nekateri vzeli dobesedno. Sledil je no?ni po?itek in psihi?ne priprave na serpentine, prelaze, sneg, ledenike, svizce..... Citiraj VETER V LASEH FOREVER!!!
Marko_mx-3 Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 tale izlet pa tudi mene in ?e koga mika Tako, da kr z detajli na plano! Citiraj
LabiGT Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 jaz tudi jaz tudi hocem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Bil z motorjem - majka. Evo predlog za spomladanski miata meet!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
enej_46 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Bil z motorjem - majka. Evo predlog za spomladanski miata meet!! tako je!!sej se je ?e za leto?njega nekaj govorilo,samo smo se odlo?ili da raje ne tako da drugo leto gas gor Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
KAWAMAN Napisano 27. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2010 Sem tudi za (?e) eno ponovitev, sedaj pa nadaljujem..... 5. ?e preden je sonce konkretno vz?lo, sva preko Trbi?a (Tarvisio) pi?ila do Pontebbe, kjer sva si privo??ila jutranjo kavico in croissant v edini odprti kafeteriji ter naletela na mo?akarja z neverjetno velikim (in grdim) psom. 6. ?ez prelaz Nassfeld v Avstrijo in bli?nje sre?anje na cesti... 7. Dolina reke Moll - ?as za zgoraj brez in slap Jungfernsprung... 8. Heiligenblut, vstop na Hochalpenstrasse.... 9. Majski sneg, plo??ad cesarja Franca-Jo?efa... 10. Ledenik Pasterz (500 vi?inskih metrov ni?je od plo??adi, temperatura okoli ni?le) Citiraj VETER V LASEH FOREVER!!!
jures Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Krave na mejnem so zakon... evo se moji utrinkihttp://www.planko.net/grossglockner.htm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAWAMAN Napisano 2. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 11. Napad svizca, raztgledni stolp Swarowski... 12. Naprej v smeri Salzburga - Hochtor, Fuscher T?rl in bli?nje sre?anje z pravim svizcem.... 13. In ?e najvi?ja to?ka slavne ceste - Edelweißspitze Sledila je vrnitev do Rate?, kjer sva prespala in se naslednje jutro odpravila proti domu. Citiraj VETER V LASEH FOREVER!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.