Gorjup13 Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 Kdo ve kje bi se dalo dobit kaj takega?Men se zdi noro dobr in bi mel na avtu takoj Tkole je pa pol na avtu z zadnim pogonom ?e jih kuri? Citiraj
iceman22 Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Kdo ve kje bi se dalo dobit kaj takega?Men se zdi noro dobr in bi mel na avtu takoj Tkole je pa pol na avtu z zadnim pogonom ?e jih kuri? meni soe zdi da so te na sliki samo pobarvane s tako barvo,ker se vidijo neki crni fleki.. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 marangoni (sicer drek od gume) dela take barvane gume (zelea in rdeca) amak kakor jaz vem samo za razstavne eksponate Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Kdo ve kje bi se dalo dobit kaj takega?Men se zdi noro dobr in bi mel na avtu takoj Tkole je pa pol na avtu z zadnim pogonom ?e jih kuri? Ri?.....za na serijski avto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 V SG na driftu so bile ?rne gume, od njih se je kadilo rde?e. To so gume narejene za swhow za driftanje. Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Za prakti?no uporabo tole zihr ni, ker se slej ko prej tok obrabjo, da ?rna ven pogleda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 marangoni (sicer drek od gume) dela take barvane gume (zelea in rdeca) amak kakor jaz vem samo za razstavne eksponate to?n tak, js sm mel Marangoni enkrat pa jih ne dam gor nikol ve?, slab?e gume ?e nikol nism mel na avtu! ?e bi pa rad take, da bi se z njih rde?e kadilo, pol more? iskat "Kumho Ecsta MX-C" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 3. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2010 Ma ne jst bi da zgleda ne da se kadi sj jih nimam namena kurt sploh pa spredn pogon mam tko da ne Sj se mi je zdel da je to bl show kt pa usefull zadev?na sam zgleda pa fajn na ?rnih feltnah Citiraj
Symon Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Evo moje slike iz davnega leta gospodovega 2006 ?al nisem slikal rde?ega dima ker je bil vzporedno drag race in je bolj te?ko biti na dveh mestih hkrati. PS: Ljudje prosim zavoljo lastne varnosti ne kupovat gume po tem ker lepo izgledajo. Citiraj
Deeyan Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 PS: Ljudje prosim zavoljo lastne varnosti ne kupovat gume po tem ker lepo izgledajo. Se strinjam! Tut Marangoni Zeta Linea zelo lepo zgleda, o kvaliteti pa raj? nebi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.