Skoči na vsebino

Motorno olje Motul

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

WTF ? ?zmeden?

Maja bo 1 leto od obiska pri tebi. Pri?akujem pa, da bom nekje v aprilu pri?el do max. nivoja. :P
Napisano

Maja bo 1 leto od obiska pri tebi. Pri?akujem pa, da bom nekje v aprilu pri?el do max. nivoja. :P

Pa ne da je tvoja z DPF ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pa ne da je tvoja z DPF ?

Si ?e pozabil? :D

A si mu pustu luft, da samogenerira olje na max :bravo:

Jaz mu dam pri menjavi ve? olja kot on potem men not. ?isti profit. :bravo:

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Včeraj sem naletel na največjega idiota kar sem jih videl v mojih 15 letih kot voznik. Na križišču med Tržaško cesto v Mariboru in Bohovo v smeri Ljubljane je Voznik s službenim Kanggojem(varianta brez stekel zadaj) prevozil rdečo luč in skoraj povzročil nesrečo. Okoli 11:15 se iz Marivora peljem domov. Peljem se proti semaforju, luč se obarva rumeno, jaz ustavim. Stojim sam na semaforju, drugih vozil ni. Rdeča luč že gori enih 10 sekund. Nato idiot po levem pasu prižge mimo mene s cirka 100km/h. Ravno v tistem trenutku tovornjak cisterna z neko vnetljivo tekočino(ni bil bencin) iz Bohove zavija na tržaško. Tip ga obvozi sredi križišča po desni z metrom lufta spredaj, ter se vrne na levi pas in nadaljuje vožnjo. Oba z voznikom tovornjaka sva bila posrana. V glavi se mi je že slikal prizor iz Bistrice, ko je zagorela cisterna na avtocesti. Na žalost nisem imel kamere, da bi posnel, namesto tega sem narisal skico.
    • Za migrante me več ne skrbi, kot me ne skrbi, da bo vlada končno rešila problematiko določene etnične skupine. 
    • A se hecaš?😉   Območje Istre in Krasa (PU Koper) To območje je ključno, saj leži neposredno na poti proti Italiji, ki je za mnoge končni ali vmesni cilj. Prehodi se dogajajo predvsem na obmejnem pasu v smeri proti Trstu oz. italijanski meji, pogosto čez hribovit in gozdnat teren Istre.
    • Prejšnja vlada je na veliki zvon obešala, da bo letno sistemsko naslednja leta za reševanje stanovanjske problematike zagotovila 100 mio €.   Za SLO razmere je 70 mio veliko denarja, nekomu, ki že tako baše velike dobičke iz žepov nas kupcev goriva. Res je neka znanost, razvoj, zeleno, trajnostno, perspektivno, dodana vrednost tole pre-prodajanje goriv, ki ga je treba podpirati. 👍 Bravo partnerstvo za razvoj ali kako že rečejo temu pojavu zadnjih volitev. 🙃  
    • Ej model... švercali so jih čez v avtih, kombijih, kamionih. Ma tega je največ...  hikerji in taborniki so praktično iz mode.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.