Certifikat za feltne M6
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mož, ki naj bi sedel na steklenico in razbil Jugoslavijo | 24ur.com WWW.24UR.COM Bil je 1. maj 1985 in življenje od "Vardarja do Triglava" se je močno upočasnilo. Za praznik dela so družine odhajale na budnice oziroma "uranke" v naravo, počitniške hiše ali sindikalne namestitve ob morju...
-
Saj to je to,kar sem mislil povedati že prej pri Parkside nadrezkarjih...kr en "na pol stroj"... Kupiš npr. Parkside švasaparat,pa rabiš tako šobo,onaki drat,in ne vem kaj še vse (k na varjenje se ne spoznam kaj dosti)...pa nekaj imaš,a v bistvu nimaš. Ajd,jaz sem dobil pri tisti pištolci za popzakovice zraven ene rezervne čeljusti...zame bo dost,kolikor bom jaz rabil...a kaki drugi stroji.... Kar me še zanima od Parkside-a...prebijač za pločevino...zraven dobiš rezervni pin...a matrico pa ne...in če se poškoduje matrica,je stroj za v kanto🤨. Je bil na youtube tak "hajp",ko je Parkside dal ven tisti ozki tračni brusilnik...kot "tračna pila"...v bistvu kot kopija Makite 9032 (sem jo predstavil)....ti zariba sprednji kolešček,...je znano,da radi grejo rakom žvižgat....pol se pa znajdi... Pri Makiti,Boschu,Metabu,Hikokiju,AMB (bivši Kress),Feinu in ostalih bolj profi strojih dobiš vse,pri ostalih,kjer so lastniki čajnizi (Flex,Kress,Milwaukee,Rioby,Ridgid itd.) pa je že fejst vprašanje...pri Parkside in ostalih pa itak lahko samo še v kanto.
-
Hm, če ne moreš kopirati je to le na pol stroj. Nikakor pa ne kvaliteten.
-
Ne smeš dat šalabajzerjem delat... sam še nikoli nisem imel mehurčkaste folije in v večini sploh pozabiš, da jo imaš.
-
Tudi jaz imam😁...model NR-808E,je že naredil svoje....zajebava elektronika,ker se je odlepil magnet na gredi rotorja za detekcijo obratov. Sem že z vsem mogočim poizkušal zalepiti,pa se slej ko prej spet odlepi...najbrž od vibracij oz. necentričnosti....pa se mi ne da več zajebavati z na pol "mrtvim" strojem...mogoče se vseeno kdaj spravim zraven zadevo rešiti... Sicer pa-za interesente to še zmeraj obstaja...pod znamko Perless so že od nekdaj (še v jugi) nastopali kot profesionalna znamka v tujini...zelo priznani npr. med privatniki v Avstriji in nordijskih državah...tudi Rusiji ipd... Power tools - PERLES Power Tools WWW.PERLES.COM PERLES Routers- Great Priced products | sautershop WWW.SAUTERSHOP.COM Oberfräsen von Perles bieten ein hervorragendes Preis-Leistungsverhältnis und eignen sich bestens für professionelle... Nekdaj so izdelovali tudi določene stroje (štemarice) za Kress...sedaj pa sumim,da med drugim izdelujejo ravno nadrezkarje za priznano znamko Trend...še migajo...kvaliteta zna biti TOP...cene pa niso več kot za časa Iskre. Sem pa zasledil,da nadrezkarji niso čisto centrični,torej ker je drsna plošča fiksna,oz. jo ne moreš z centrirnim stožcem centrirati,odpade kopiranje,oz. je stroj za kopiranje neprimeren. Evo-tukaj:
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.