Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal sem brskal po forumu in nisem nikjer zalsedil nobenega podobnega problema.

Danes semu gotovil, da se nobeden od telefonov no?e povezati z avtom (original BT in?talacija ki jo ima oprema TX Plus). Ko sem hotel z govornim ukazom spremeniti povezavo na drug telefon, mi je od za?etka, ko je "tetka" prebrala vse telefone in mi dala mo?nost izbire, najprej kr ven metalo in se je spet oglasil radio. Potem sem spet pritisnil tisti gumb za govor, se sploh ni odzivalo-kak?nih 2x-3x.

Ko sem ga kon?no spravil k sebi mi je spet ven metalo kr nekje na sredini oz. je za?el kr igrat radio...

Kon?no sem po ve?kratnih poskusih pri?el da sem lahko izbral drug telefon je bila potem ti?ina in na ekranu je pisalo "selecting phone"...

Odklopil sem tudi akumulator in dr?al zavoro, priklopil nazaj in ni blo kaj bolj?e.

Ko sem na telefonu preko BT na?el napravo "mazda" in pritisnil da se pove?eta, mi je telfon javil da je naprava vidna, vendar se ne more povezati z njo... Moja dva telefona sta se povezala brez problemov.

Koda za povezavo 0000-se je tu kaj spremenilo v avtu ali telefonu...

Ne najdem ve? ideje kaj storit :vskalo: . Sem jaz kaj zaj.... ali gre za kaj drugega. Telefona sta SE in LG-prej od za?etka delovala normalno.

Avto: M3, 2010, 1.6 TX Plus

Napisano

A si najprej zbrisal vse ?e prej vne?ene telefone? Men SE dela OK drugih pa nisem probaval.

33112_1.png

Napisano

Nisem mogel ker je med glasovnimi ukazi kr ven metalo. Baje se da tud ro?no? A to kaj pomaga? Men sta do sedaj oba SE delala BP....

Napisano

Boss hvala za nasvet. :bravo:

Sem pravkar izbrisal vse telefone (z govornimi ukazi) in na novo uparil SE in deluje BP. Tudi v knjigi sem prebral, da se lahko uparjeni telefoni ?ez ?as izni?ijo zato lahko naprava ne deluje pravilno oz se prekine povezava z njimi.

Upam da bo ta nasvet lahko pri?el ?e komu prav...

Napisano

moram se jaz neki vprasat: a se da komade, ki jih imas na telefonu poslusat (tudi preko komandami na volanu) na avtoradiu?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

aha se pravi mazdin bluetooth je pol sam za telefoniranje in ne igra mp3

skoda, pri meganu me je to navdusilo (se poveze s telefonom in vse komade, ki jih mas v telefonu zazna, edin ne pokaze naslove komadov, ampak to itak nima veze)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

MP3 lahko poslu?a? iz telefona oz. bilokatere BT naprave pri mazdi. To sem glih sprobal za star let, ker je en kolega prinesel novo musko na nokiji in smo jo kar preko mojega avta poslu?al...Preprostocse je pomikal med komadi. Zanimino ve bilo to, da ko je pri?el sms (za staro leto jih prileti velik), se je muska malo sti?ala za 2-3 sekunde in potem je igralo normalno naprej. Zanimivo je bilo videt, kot bi imel avto na daljinca, ker smo stali zunaj on pa je prestavljal komade preko telefona.

Napisano

kaj pa lahko komade na telefonu ste lahko menjali oz fwd/rew preko tipk na volanu?

Napisano

To ?al nismo probali, samo prestavljali smo jih s telefonom. Ob prvi priliki probam tud to, pa javim. Sigurno pa je tud ?e kateri iz foruma to probal...

Napisano

zdaj sem mal pogledal katalog, in ce mu gre verjeti pol je to mozno...se pravi alles inklusive bluetooth :)

Napisano

Mal sem brskal po forumu in nisem nikjer zalsedil nobenega podobnega problema.

Danes semu gotovil, da se nobeden od telefonov no?e povezati z avtom (original BT in?talacija ki jo ima oprema TX Plus). Ko sem hotel z govornim ukazom spremeniti povezavo na drug telefon, mi je od za?etka, ko je "tetka" prebrala vse telefone in mi dala mo?nost izbire, najprej kr ven metalo in se je spet oglasil radio. Potem sem spet pritisnil tisti gumb za govor, se sploh ni odzivalo-kak?nih 2x-3x.

Ko sem ga kon?no spravil k sebi mi je spet ven metalo kr nekje na sredini oz. je za?el kr igrat radio...

Kon?no sem po ve?kratnih poskusih pri?el da sem lahko izbral drug telefon je bila potem ti?ina in na ekranu je pisalo "selecting phone"...

Odklopil sem tudi akumulator in dr?al zavoro, priklopil nazaj in ni blo kaj bolj?e.

Ko sem na telefonu preko BT na?el napravo "mazda" in pritisnil da se pove?eta, mi je telfon javil da je naprava vidna, vendar se ne more povezati z njo... Moja dva telefona sta se povezala brez problemov.

Koda za povezavo 0000-se je tu kaj spremenilo v avtu ali telefonu...

Ne najdem ve? ideje kaj storit :vskalo: . Sem jaz kaj zaj.... ali gre za kaj drugega. Telefona sta SE in LG-prej od za?etka delovala normalno.

Avto: M3, 2010, 1.6 TX Plus

Kolk stane tale super duper BT ?

Js uporabljam Papagaja(parrot) in dela da gate trga, je pa res da je pol ?e en displej?ek treba met, samo dela pa tik tak.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Navodila sem jaz pripopal tukaj nekje - pod nek BT post

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kolk stane tale super duper BT ?

Js uporabljam Papagaja(parrot) in dela da gate trga, je pa res da je pol ?e en displej?ek treba met, samo dela pa tik tak.

Original. Spada pod opremo TX plus

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Malo si bom sposodil temo.

Sam si lastim mazdo 6 TX plus, bluetooth deluje BP, moti me edino da ne prikazuje imena iz imenika, ampak vedno izpi?e samo telefonsko ?tevilko (kadar me kdo kli?e). Na telefonu je SAP protokol vklopljen. Ne vem ?e je pri vseh tako in vgrajen bluetooth nimam podpore za SAP ali je mogo?e kaj narobe pri meni.

lp

Napisano

Meni tudi ne. ?e gre? pogledat na mazdino stran (v navodilih od avta pi?e kako se stran imenuje), bo? videl kateri telefoni so kompatibilni in kaj dolo?eni modeli vse podpirajo z mazdo. Kolikor je meni znano zaenkrat to ?e ne gre pri mazdah. Ali pa?? :blush:

Napisano

Pri mazdi bo to mogo?e ?ez 5 let :P

Je pa fajn sem imel v Altei prvi?, druga?e mora? vedno iskati telefon da vidi? kdo te kli?e...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V?eraj in danes sem nekaj experimentiral v eni CX-7 2.2 navor, in BT razume "skoraj" vse, razen ?tevilke pa so tema, potem ni hotel prikazat imen in ne ?tevilke, skratka gumbov cel kup ampak upravlja? pa jih lahko samo z glasom, nelogi?no.

Muzika s telefona pa seka u 0. :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• VID-20251005-WA0000.mp4     Saj bi bilo blazno smešno, če ne bi bilo tako prekleto resnično...
    • Za foro se bom pa res lotil. Pa kdo naj še preveri, če sem se prav lotil.   Najprej sem vprašal strica Googla. Sem dobil odgovor, da porabi manj kot 3 litre na osebo na 100 km...   Nato sem se lotil poenostavljenega postopka:  A-380 ima domet 15.700 km. A-380 ima 323.546 litrov velik rezervoar. To pomeni, da pokuri 2.060 litrov na 100 km. Praviš, da gre notri 800 potnikov. Torej pokuri 2,5 litra na 100 km na potnika.   Naš FucksWagen je do zdaj prevozil 64.675 km in pokuril 4.107,91 litrov goriva, kar pomeni 6,3 litra na 100 km.  Pelje pa 7 potnikov. Torej pokuri 0,91 liter na 100 km na potnika.     Poskusimo zdaj z bolj zakompliciranim načinom:   A-380 pokuri 190 kg/min.   A-380 uporablja posebno gorivo, v Evropi se ga dobi pod oznako JET A-1. Teža goriva je 0,84 kg na liter.   To pomeni, da A-380 pokuri 226,19 litra na minuto.   Če se do sem nisem zmotil, to pomeni, da na uro pokuri 13.571 litra goriva.   Potovalna hitrost tega letala je 903 km/h.    Torej moram litre deliti s kilometri in množiti s 100, da dobim porabo v litrih na 100 km. Se pravi: 13.571 moram deliti s 903 in množiti s 100. Dobim 1.502 litra na 100 km. Ampak to je v letu na potovalni višini. Pri vzletu pokuri krepko več. Pa zanemarimo to...   A-380 ima tri različne razporeditve in število sedežev od 525 do 853 (en model ima 525 sedežev, en model ima 644 sedežev, en model ima 853 sedežev).    Torej ima porabo med 1,7 in 2,8 litra na 100 km na osebo. Kot omenjeno, naš FucksWagen pokuri 0,91 liter na 100 km na osebo...             Zdaj pa poglejmo še v drugo smer. Avto te vozi tja, kamor moraš iti: v službo, v trgovino, pelješ otroke v vrtec,... Letalo praviloma vozi turiste na počitnice. Torej nekam, kamor ni nujno, kajti na počitnice greš načeloma lahko tudi kam bližje... Kar se tega tiče, imam eno precej zanimivo "anekdoto"... Ko sem še delal v bolnici, smo enkrat klepetali o dopustih in kje je kdo bil. Eden je bil na Jamajki, eden je bil v Avstraliji in eden je bil na Bahamih. In je vsak opisoval kje je bil in kako je bilo. Na koncu vprašajo še mene in začnem opisovat, da smo bili po Prlekiji in Prekmurju in da smo šli z brodom čez Muro. Pa en model vpraša kje je ta brod. Se začnem smejat, da če je brod čez Muro da najbrž ni na Dravi. Pa možakar malo užaljen malo drugače vpraša: Sava teče po diagonali čez Slovenijo. Soča teče tu, skozi Gorico. Kolpa je na meji med Slovenijo in Hrvaško. Drava teče skozi Maribor. Kje pa teče Mura? Kje izvira in kam se izliva? Na koncu ugotovim, da vsi trije možakarji tega niso vedeli. Potovali po Jamajki, po Avstraliji, po Bahamih, a ne poznajo pa Slovenije... 
    • POGI...Bravoooo  čestitkeeee top 👌👍👌👌👌👌👍😉😄
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.