Purly Napisano 12. februar, 2011 Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Ne vem ?e je ?e kje bilo pa vseeno, naro?il sem ?e precej in deluje brez po?tnine: http://www.dealextreme.com l.p. Uro? Citiraj
Deeyan Napisano 12. februar, 2011 Prijavi Napisano 12. februar, 2011 Ne vem ?e je ?e kje bilo pa vseeno, naro?il sem ?e precej in deluje brez po?tnine: http://www.dealextreme.com l.p. Uro? zna pridit prov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 Fantje pazite, ker na dolo?enim zneskom je carina...nisem se spu??al koliko ampak mislim da nekje med 20-30eur+.....je pa veliko ?unga lunga stvari tukaj , pa ?aka se kar nekaj ?asa da dobi?, tako da ne bo kdo kaj v zadnjem trenutnu naro?al Citiraj
Symon Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 Ja, ?e za batarijo za laptopa je carina in ni ga ?ez beden ob?utek, ko pride domov po?ta od carine, da mora? poslati link do ebaya ali pa original ra?un itd... Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Kdo ve nad kak?nim zneskom je carina? oz koliko je treba pla?ati ?e se prese?e? Citiraj
qwerty Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Kakor vem je meja 30? in se placa 20% vrednosti.. Citiraj If in doubt, flat out...
mare- Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Carina je od 150? naprej,davek pa nad 22?. Davek ra?unajo na izdelek+po?tnino skupaj,carinska po?ta pa zara?una ?e 5? za obvestilo in po?iljanje na po?iljko.Manj?e pakete skoraj ne odpirajo ?katle in ve?je pa skoraj vse. V?asih pride tudi kaj ve?jega skozi,?e je kak?en carinik bolj len. Dobro je pogledat tudi na ebay,ker dobi? isto stvar ceneje kot na Dx ali obratno. Citiraj
RoKo Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 Do 23? je brez vsega, nad 23 pa do 150? je + DDV , nad 150 je pa ?e + carina.... @mare- si me prehitu..... Citiraj
mazdaman Napisano 9. januar, 2012 Prijavi Napisano 9. januar, 2012 Kot sta ?e predhonika povedala ?akal sem pa ponavadi 2- tedne naro?al vedno stvari do 22? nikoli odprto, brez vseh dopla?il. (klju? Toyota od DENSOTA 2,3? ) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 9. januar, 2012 Prijavi Napisano 9. januar, 2012 za ?ajped 90? sem pla?u 16? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.