Kyuss Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Ve kdo, ?e je mo?no dobiti okvir tablic brez kakr?nikolih napisov? ?elel bi nekaj unikatnega ... Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Mazda323 Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Ja na Petrolu jih imajo, zagotovljeno!! Citiraj
Kyuss Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Petrol ima zasoljene cene ... So tudi okvirji dra?ji? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Mazda323 Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Nevem no jaz sem dal za par 980sit, no cena mi ni bila va?na ker nisem imel druge izbire kot da sem jih kupil! Kaj pa bo? ti naredil, mi je vseeno jaz sem ti samo povedal kej jih imajo, pa tudi se najdejo v kak?ni avto trgovini! Citiraj
Kyuss Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 No, okej, ni neka pretirana cena. V prihodnosti pa bo razvidno, kaj sem ?elel narediti z njimi. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Guest BrainLess Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 brez napisov....... hm..... sam si jih posprejaj! Citiraj
Kyuss Napisano 5. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Cena za par na Petrolu je okrog 700 SIT. Drobi?. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.