Skoči na vsebino

Nakup avta

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e erbeg utripa, lohk d je sam iz?tekan. Tko je mela ?enska, k je vozila lupinco na sovozni?kem zicu!

Poleg airbagov je ?e cel kup napak na avtu tko da tud izpravn airbag nebi spremenu zadeve.. vsaj za moje pojme.

Captain Slow za volanom.

• Odgovori 176
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Amortizer hin vsaj eden, levi zadnji kon?nik hin... pragovi prerostani, avto okol in okol ?trihan... zadnja leva tamla ?ipa za zadnjo razbita, bremze primejo kurckej (sm reko sa?otu prim se pa se mu ni blo treba prjet), sklopka drsi, avto plava, zavija v levo ko spusti? volan (ko sa?otova na istem odseku ceste ne), ?ipa vetrobranska skraspana, desnega bo?nega ?miguca ni, 240.000km ima, ?alter za ?ipo desno sprednjo ne dela,... In ?e in ?e in ?e... <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Model zgleda da ni velik dal nanjo, ker najde? marsikaj od rusta na pragih do dihtung na motorju..

Captain Slow za volanom.

Napisano

Pri 323C FAJN poglej pragove. Na sliki izgledajo ?rni, v originalu so v barvi avta kar pomeni, da je ?e nekdo rihtal rjo. Vpra?anje pa je, kako. Zapacal in po?trihal v ?rno? :glare:

Napisano

NMS... Nisem Mel Sre?e... :D

Grem jutri gledat 323C :P Je pa pr Honda ?epin in dajo garancijo 1 mesec na rabljen avto...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4431957&show=1

s Cjko sm bil js ve? kot zadovoljn, sam kakih 17" ne gor obe?at :P Druga? pa ja, rja je kr problem, moja biv?a se bojda fajn dr?i :)

Napisano

Tale AR zna bit precej bolj delikatna zadeva kokr stara (preizku?ena) mazdura! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A v smislu, glavni na odstavnem pasu od AC, ko ?aka vle?no! :P

Napisano

A v smislu, glavni na odstavnem pasu od AC, ko ?aka vle?no! :P

valda bi bil ve?ji car od unga tadruzga k bi ?akal vle?no za renaulta

Napisano

Hehe, prvi med enakimi torej! :P

Napisano

?ESTITKE, ima? svoj 1.avto!!! :pepsi::punk:

Napisano

?ESTITKE, ima? svoj 1.avto!!! :pepsi::punk:

ne hvali dneva pred no?jo :P

Je ?e v delavnici do torka da lajtnge menjajo zavorne, bremze u?timajo, abs senzor menjajo pa avto posesajo in operejo... Dobi pa tut spolirane lu?i ker so blede :D

V torek grem pa po njo... Prvo naredim redni servis pol pa ?e pomoje menjam zobati jermen... Da vidim kaj bo mehanik rekel... ;)

If in doubt, flat out... 

Napisano

jaz grem tudi danes gledat. :bravo: pa bomo vidli. en plac ze mam kjer lahk enega pustim.. ker bo pac odjavljen. :)

cestitke btw. ze cakam slike ;)

Napisano

jaz grem tudi danes gledat. :bravo: pa bomo vidli. en plac ze mam kjer lahk enega pustim.. ker bo pac odjavljen. :)

cestitke btw. ze cakam slike ;)

ker bo odjavlen?
Napisano

Evo to je odnos do kupca, isto mojo predno sem jo vzel, so mi jo celo pregledal in nardil tehni?nega in pa ker klima ne ?tima, mi bojo ?e zamenal kompresor. Torej tud niso vsi preprodajalci rabljenih slabi in samo nategujejo folk. Aja govora je o RBA d.o.o. - Avto ?kofljica, zraven tehni?nih! :bravo::danzoman:

@Mihael - upam da kmalu sledijo slikce! :punk:

Napisano

Edino kar me zanima... Kje se da dobit set z zamenjavo zobatega... Rolce, ?poner, pumpa vodna (?e jo je res treba) in jermen...?

klical sem lokalnega dilerja in je rekel 220? set...

If in doubt, flat out... 

Napisano

ker bo odjavlen?

no magar vse povem ce sm ze tok zdrdral (sm pac gofla),

2.5 bo ostala poletna, 2.0 pa all-season. :)

plin se prestavi v tem primeru seveda na 2.0 ki itak manj kuri...

2.5 dobi se kako predelavo zraven potem, seveda. :)

uglavnm dans je ogled odpadu... ker nima casa cel vikend. grem v pondelk.

Napisano

Edino kar me zanima... Kje se da dobit set z zamenjavo zobatega... Rolce, ?poner, pumpa vodna (?e jo je res treba) in jermen...?

klical sem lokalnega dilerja in je rekel 220? set...

sm ti ?e na ZS sporo?u na koga se obrn najbli?je v CE ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Težava ameriške vojske je, da jo sestavljajo kaznjenci. Služenje v ameriški vojski je alternativen način prestajanja kazni.    Mene je šokiralo, da je Clinton l.99 prišel k nam v Slovenijo v spremstvu kaznjencev (so povedali sami da so imeli težave z zakonom). Sicer so nosili uniforme ameriške vojske, delali na tehničnem suportu, skrbeli za zveze, za jamming in za ogrožanje civilnega zračnega prometa.    Ameriška vojska je amortizer ameriške totalno degenerirane družbe. Če bi ne bilo ameriške vojske, bi se amiji že zdavnaj poklali med seboj. Tako se pa hodijo sproščat in srat na druge konce sveta. Dokler se jim sekret ne bo dokončno zamašil.  
    • Se strinjam . Dokler pa ima 300000 Slovencev račune v tujini (tolko jih je uradnih) in prebivališča v Monte Carlu in Dubaju, bo pač  tako še naprej v tej naši preljubi kokoški. Jaz od korone naprej pač drugače razmišljam. Ko sem bil mlad, sem recimo bil v prvi službi sindikalni zaupnik, nato predsednik sindikata in sem se boril za pravice delavcev. Verjel sem , da se da kaj narediti. Veliko smo dosegli v firmi, a sem zaradi tega tudi velikokrat nasrkal. Spoznal sem delo sindikatov od blizu. In prišel do spoznanja , da se nima smisla boriti proti mlinom na veter. Pozneje nisem bil nikoli več član nobenih sindikatov. 
    • Ja tako je to... tudi jaz poznam primer, enega dohtarskega para, ki vsako leto od kar mi spomin seže (vsaj 10 ali celo 15 let) sklizneta na trimesečni dopust in potujeta po svetu. Razlik manjkajočih dni dopusta naredita z viški ur, ki jih veselo štepata čez vikende po raznoraznih dežurstvih.    Ja in pol pride ena na soočenje in razlaga kako je zdravnikom težko in hudo da je treba že dve leti stavkat... wat?
    • Jaz sem pa bil v službi vedno zadolžen za previjanje ran in odvoz poškodovanih v bolnišnico, če je bilo potrebno. Tam sem včasih presedel ure, ko sem čakal, da jih oskrbijo. Spomnim se, ko sem bil majhen in sem se porezal na nekem karamboliranem avtomobilu, na blatniku.  Prerezalo mi je nogo pod kolenom. Zavezal sem si robec in  počasi šel domov. Doma sem rekel staršem: "ni nič hudega". Ko sta odvila robec, sta se skoraj onesvestila.   Tako, da krvi sem vajen. 
    • Verjamem ja, da ne razumeš glih najbolje. Naši voluharji? Kateri? Špar, Lidl, Hofer, Eurospin, Mercator, MOL, Agip? A to so teli "naši" voluharji?   Če bi se več davka pobralo v državi, manj bi bil davčni pritisk na plače in druge zadeve... ampak pač eni so pametnejši od tega pa se požvižgajo na logiko in ne razumejo, da z davkom plačujemo lastne ljudi, lastno infrastrukturo v državi, lastno policijo, vojsko, šolstvo in vse kar rabi država, da funkcionira.    Več kot davka nesemo ven bolj je država prisiljena uvajat davke nekje drugje... pač tukaj je čista matematika in logika. in to nima veze al je na oblasti Golob al pa Janša.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.