Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Na prvo vprašanje je odgovor nekje od 30-60minut. Nadrejeni pa rečmo, da mi da dve uri, mogoče tri, da me ne pogreša.
-
Meni in mojim je bilo takrat normalno obdobje. Otroci so lepo funkcionirali od doma, žena je tudi delala od doma. Jaz sem delal normalno, a laganini ,nobene panike. Veliko ljudi z obale, ki jih vprašaš, res niso takrat pogrešali ničesar. Ljudje (normalni, pustimo razgrajače in primitivce, ki so razbijali po Ljubljani) so se umirili, imeli so več časa zase. Njih ni nihče zalival. Skratka, normalnim ljudem ni bilo hudega.
-
Preprosto ne vidiš širše slike. Točno zapiral je iz svojega veselja. Da je videl do kam je pripravljen iti narod. Kje so meje. In vas 20% greste pomoje še v skupinski samomor, če vam vaš Fuhrer to ukaže. Ista fora je zdej, ko potihem v vsakem drugem stavku omeni ''ustavna večina''. Da spravi celo državno na kant. Ljudje se sploh ne zavedajo kaj pomeni ustavna večina v rokah neuravnovešenega shizofrenika.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
A nisi ti prepričan nasprotnik nekih polpreteklih svinčenih časov. Pa saj v svobodi in demokraciji je prav trg tisti, ki poskrbi da so cene nižje. Želeli smo si kapitalističen raj... Ne jokat.
-