Slivka Napisano včeraj ob 08:51 Prijavi Napisano včeraj ob 08:51 Se tukaj pogovarjajo sodelavke in ena (34 let) izjavi: - "Moj 'princ na belem konju' očitno jaha polža, ker ga ni od nikoder..." Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:34 Prijavi Napisano včeraj ob 09:34 Začel sem trenirat za 'Hribovsko ligo'. Dodelili so mi številko 7... Citiraj
Bini Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami To je podobna varjanta kot gorenjski šnaps.... Citiraj
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Spomnim se, ko so prodajali Babnopoljski mraz. Zdaj prodajajo pa Blejski zrak... Na Bledu za šest evrov naprodaj nenavaden spominek: "Zdela se mi je dobra fora" - N1 N1INFO.SI Na dopustu navadno radi kupimo kakšen spominek in tako poskrbimo, da vsaj delček počitniške destinacije z nami ostane za vedno. A na Bledu so šli še korak dlje. V eni od trgovin obiskovalcem ponujajo... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Sodelavka je imela rojstni dan. Mož ji je dal denar, naj si sama kupi darilo, kar ji je najbolj všeč, ker "je težko kupiti dobro darilo nekomu, ki že itak ima vse". Ona je šla in kupila vibrator... 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Popravljeno pred 3 urami od Slivka Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Razlaga ena mlada sodelavka (pustimo stat, da je blondinka) : - "Sem zvečer napisala tipu, da se grem pred spanjem še stuširat, pa mi on napiše, da naj mu pošljem sliko iz kopalnice. Pa kaj še, pol bo pa kupil enake ploščice! Za kako butasto me pa ima..." Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Dobi cigan osmega otroka in prihaja cela vas, vsi mu čestitajo. Pa pride mimo starešina vasi: - "Pa, dobro, osmiii! JBG, pa kako boš to vse nahranil?" - "Pa, če ni za sedem, tudi za osem ni..." 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 13 minutami Prijavi Napisano pred 13 minutami A ste vedeli, da električni aparati v bistvu delujejo na dim? Resno! Ko dim enkrat uide iz njih, ne delujejo več... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.