Slivka Napisano ponedeljek ob 08:51 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:51 Se tukaj pogovarjajo sodelavke in ena (34 let) izjavi: - "Moj 'princ na belem konju' očitno jaha polža, ker ga ni od nikoder..." Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 09:34 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:34 Začel sem trenirat za 'Hribovsko ligo'. Dodelili so mi številko 7... Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 12:09 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:09 To je podobna varjanta kot gorenjski šnaps.... Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 12:28 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:28 Spomnim se, ko so prodajali Babnopoljski mraz. Zdaj prodajajo pa Blejski zrak... Na Bledu za šest evrov naprodaj nenavaden spominek: "Zdela se mi je dobra fora" - N1 N1INFO.SI Na dopustu navadno radi kupimo kakšen spominek in tako poskrbimo, da vsaj delček počitniške destinacije z nami ostane za vedno. A na Bledu so šli še korak dlje. V eni od trgovin obiskovalcem ponujajo... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:00 Prijavi Napisano včeraj ob 06:00 Sodelavka je imela rojstni dan. Mož ji je dal denar, naj si sama kupi darilo, kar ji je najbolj všeč, ker "je težko kupiti dobro darilo nekomu, ki že itak ima vse". Ona je šla in kupila vibrator... 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:53 Prijavi Napisano včeraj ob 06:53 (urejeno) Popravljeno včeraj ob 06:58 od Slivka Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 07:03 Prijavi Napisano včeraj ob 07:03 Razlaga ena mlada sodelavka (pustimo stat, da je blondinka) : - "Sem zvečer napisala tipu, da se grem pred spanjem še stuširat, pa mi on napiše, da naj mu pošljem sliko iz kopalnice. Pa kaj še, pol bo pa kupil enake ploščice! Za kako butasto me pa ima..." Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 08:01 Prijavi Napisano včeraj ob 08:01 Dobi cigan osmega otroka in prihaja cela vas, vsi mu čestitajo. Pa pride mimo starešina vasi: - "Pa, dobro, osmiii! JBG, pa kako boš to vse nahranil?" - "Pa, če ni za sedem, tudi za osem ni..." 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:10 Prijavi Napisano včeraj ob 10:10 A ste vedeli, da električni aparati v bistvu delujejo na dim? Resno! Ko dim enkrat uide iz njih, ne delujejo več... 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 12:56 Prijavi Napisano včeraj ob 12:56 Zaradi takih kretenov bo starostna meja za upokojitev 75 let... 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 13:34 Prijavi Napisano včeraj ob 13:34 pred 36 minutami je Slivka napisal: Zaradi takih kretenov bo starostna meja za upokojitev 75 let... To misliš zaradi močne sive brade... 😁😂😉 Citiraj
etcho Napisano včeraj ob 16:17 Prijavi Napisano včeraj ob 16:17 Ne se bat. Tip ima 52 let. (posledica fitnesa) 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami "Jutr mam zobarja..." A je to redno al samoplačniško? 3 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami - "Kako se glasi preteklik od 'Ljubim te'?" - "J€#o me dan, ko sem te spoznal..." Citiraj
GoB Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Na kateri sliki so vse ženske enako lepe? Na rentgenski. 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ko smo še imeli stare televizije... Mladina se tega ne spomni... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.