Slivka Napisano sreda ob 09:56 Prijavi Napisano sreda ob 09:56 Ki čm, k sm kmet an s hribu doma... Sodelavka med malico rešuje križanko in vpraša: - "Pripomoček za širjenje zenic?" Jaz pa jo pogledam in rečem: - "Dekolte." Citiraj
Bini Napisano sreda ob 10:45 Prijavi Napisano sreda ob 10:45 pred 46 minutami je Slivka napisal: Ki čm, k sm kmet an s hribu doma... Sodelavka med malico rešuje križanko in vpraša: - "Pripomoček za širjenje zenic?" Jaz pa jo pogledam in rečem: - "Dekolte." Se ti že malo meša od tega dekolteja si kar dvakrat enako objavi.... Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 12:25 Prijavi Napisano sreda ob 12:25 Ma, ka bi ti vidu ta dekolte... Skor do popka... Citiraj
Jest Napisano sreda ob 12:30 Prijavi Napisano sreda ob 12:30 pred 4 minutami je Slivka napisal: Ma, ka bi ti vidu ta dekolte... Skor do popka... A nekaj takega? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano sreda ob 12:34 Prijavi Napisano sreda ob 12:34 Ma, v živo zgleda boljše kot takole na sliki... 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 14:49 Prijavi Napisano sreda ob 14:49 Omenim tistemu dekolteju od prej: - "Kako to, da taka lepotička nima fanta?" - "Saj sem ga imela, pa ga je mož ubil..." 3 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:48 Prijavi Napisano četrtek ob 05:48 Sem se zaljubil na prvi pogled... 2 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:56 Prijavi Napisano četrtek ob 05:56 @Boss, mislim, da so tvoje pnevmatike že na poti... 5 Citiraj
Bini Napisano četrtek ob 07:24 Prijavi Napisano četrtek ob 07:24 Pred eno uro je Slivka napisal: @Boss, mislim, da so tvoje pnevmatike že na poti... Bolš, da ostane na Bridgestonkah... 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 09:15 Prijavi Napisano četrtek ob 09:15 Sem peljal našega šestnajstletnega BTjca na tehnični pregled. Kontrolor ni našel niti ene napake. Pravi, da je kot nov... 11 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:30 Prijavi Napisano petek ob 05:30 Krištodio, ga učas usekam mem, pa sam pomagu bi rd... Ki čm, kmet an s hribu doma... Imamo nekega južnjaka tu v službi, pa je dobil prvega otroka - hčerko. Tri dni že pije od žalosti, ker "prvi mora biti sine, prvorođenac"... Se mi je zasmilil možakar, sedem tja poleg njega in rečem: - "Ma, daj, Enis, mogoče pa otrok sploh ni tvoj..." 5 1 Citiraj
Scr3am Napisano nedelja ob 17:50 Prijavi Napisano nedelja ob 17:50 Ne bom nikogar označil...naj se sam najde 😂 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami A samo jaz ne zastopim tega vica zgoraj? 2 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Ki čm, sm kmet an s hribu doma, pej ne zastopm, ki čjo povedat s to tablo? 2 Citiraj
Scr3am Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami (urejeno) Vrjetno je bila prvo tabla in sele kasneje smetnjaki. Ker folk je stoka in so kljub tabli so vedno metali smeti v naravo in so kasneje raje nastimali smetnjake... Popravljeno pred 8 urami od Scr3am 2 Citiraj
Boss Napisano pred 3 urami Avtor Prijavi Napisano pred 3 urami pred 13 urami je Slivka napisal: A samo jaz ne zastopim tega vica zgoraj? Saj jaz sem tud ugibal a je to sploh vic? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.