Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Janezek je imel v šoli same enke, zato ga je oče pošteno premikastil, tako, da je bil ves v modricah. Naslednji dan je učiteljica Janezka vprašala, zakaj je ves v modricah in ta ji je povedal, da ga je oče pretepel zaradi slabih ocen. Učiteljica je naročila Janezku, naj reče očetu, da se oglasi pri njej na razgovor. Oče naslednji dan res pride v šolo in učiteljica mu razloži:
- "Gospod, ne smete svojega sina pretepati zaradi slabih ocen, poskusite to urediti bolj na lep, pedagoški način."
Oče si to razlaga po svoje, in ko pride s sestanka domov, gre naravnost v Janezkovo sobo in ga vpraša:
- "Janezek, a ti včasih prižgeš tudi kakšno cigareto?"
- "Seveda, oče."
- "Kakšne pa kadiš?"
- "Najcenejše, Austin Blue T..."
- "Na, Janezek, kupi si Treasurer Cigarettes."
Naslednji dan pride oče spet k Janezku v sobo in ga vpraša:
- "Janezek, pa ti kdaj pa kdaj kaj spiješ?"
- "Seveda, oče."
- "Kaj pa spiješ, Janezek?"
- "Najcenejše, kakšno vodko in rum."
- "Na, Janezek, kupi si whisky."
Spet naslednji dan pride oče v Janezkovo sobo in ga vpraša:
- "Janezek, pa si kdaj pogledaš kakšno revijo za odrasle?"
- "Seveda oče."
- "Kaj pa gledaš?"
- "Najcenejše, kar dobim na Bolhi: revijo Kaj, Start itd."
- "Na, Janezek, kupi si Playboy."
Naslednji dan pride oče spet v Janezkovo sobo. Janezek ima whisky v kozarcu na mizi, v ustih cigareto Treasurer, pred sabo pa Playboy. Z zanimanjem pogleda očeta in mu reče:
- "Oče, poglej, kakšne lepotice, le kdo neki hodi spat s takimi lepotičkami?"
Oče pogleda Janezka in mu mirno odgovori:
- "Odličnjaki sinko, odličnjaki..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Se mi hvali nek Američan, da on sede v avto in se vozi cel dan in celo noč in naslednji dan dopoldan pride do konca svojega posestva. 

Verjamem.

Tudi jaz imam Forda...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.