Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Trenutek, ko se zaveš, da denar ni najvrednejši papir na svetu... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Wi-Fi? 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Pridemo do avtov, da bomo šli domov, pa se sodelavcu kar malo zatakne... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Premišljujem, a je tole slučajno tako ratalo al mi hoče sosed kaj sporočiti? Nisem vedel, da imaš sosede tak blizu 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Koliko denarja je potrebnega, da ti rečejo 'tajkun'? Ker imam našparanih 125 evrov, pa me zanima, koliko mi še manjka... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Po navadi se ne hvalim z dragimi potovanji, ampak - pravkar sem se vrnil z bencinske... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 46 minutami Prijavi Napisano pred 46 minutami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 26 minutami Prijavi Napisano pred 26 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.