Slivka Napisano četrtek ob 14:16 Prijavi Napisano četrtek ob 14:16 Trenutek, ko se zaveš, da denar ni najvrednejši papir na svetu... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 14:22 Prijavi Napisano četrtek ob 14:22 Wi-Fi? 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 14:39 Prijavi Napisano četrtek ob 14:39 Pridemo do avtov, da bomo šli domov, pa se sodelavcu kar malo zatakne... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano četrtek ob 16:18 Prijavi Napisano četrtek ob 16:18 pred 2 urama je Slivka napisal: Premišljujem, a je tole slučajno tako ratalo al mi hoče sosed kaj sporočiti? Nisem vedel, da imaš sosede tak blizu 2 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 17:07 Prijavi Napisano četrtek ob 17:07 Koliko denarja je potrebnega, da ti rečejo 'tajkun'? Ker imam našparanih 125 evrov, pa me zanima, koliko mi še manjka... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 06:01 Prijavi Napisano petek ob 06:01 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:07 Prijavi Napisano petek ob 08:07 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:23 Prijavi Napisano petek ob 08:23 Po navadi se ne hvalim z dragimi potovanji, ampak - pravkar sem se vrnil z bencinske... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:48 Prijavi Napisano petek ob 10:48 2 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:07 Prijavi Napisano petek ob 11:07 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 15:55 Prijavi Napisano petek ob 15:55 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.