Slivka Napisano četrtek ob 14:16 Prijavi Napisano četrtek ob 14:16 Trenutek, ko se zaveš, da denar ni najvrednejši papir na svetu... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 14:22 Prijavi Napisano četrtek ob 14:22 Wi-Fi? 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 14:39 Prijavi Napisano četrtek ob 14:39 Pridemo do avtov, da bomo šli domov, pa se sodelavcu kar malo zatakne... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano četrtek ob 16:18 Prijavi Napisano četrtek ob 16:18 pred 2 urama je Slivka napisal: Premišljujem, a je tole slučajno tako ratalo al mi hoče sosed kaj sporočiti? Nisem vedel, da imaš sosede tak blizu 2 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 17:07 Prijavi Napisano četrtek ob 17:07 Koliko denarja je potrebnega, da ti rečejo 'tajkun'? Ker imam našparanih 125 evrov, pa me zanima, koliko mi še manjka... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 06:01 Prijavi Napisano petek ob 06:01 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:07 Prijavi Napisano petek ob 08:07 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:23 Prijavi Napisano petek ob 08:23 Po navadi se ne hvalim z dragimi potovanji, ampak - pravkar sem se vrnil z bencinske... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:48 Prijavi Napisano petek ob 10:48 2 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:07 Prijavi Napisano petek ob 11:07 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 15:55 Prijavi Napisano petek ob 15:55 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Razlaga sodelavka... Njena prijateljica se je poročila... Po poroki so šli na nek kmečki turizem in je bila pojedina in se je pilo in se je plesalo... Ženin je bil pa kar precej žejen... Ob pol noči prinesejo poročno torto, pa ženin to zagleda in vpraša: - "Ja, kdo ima pa danes rojstni dan?" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami - "Ooo, pozdravljen, dolgo se že nisva videla! Kako si?" - "Mah, ne vprašaj, oče bom postal..." - "Ja, čestitam! In kako je žena?" - "Še ne ve..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Nisem čista nula! Služim vsaj kot neprimeren zgled... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama - "Koga si vozil v avtu?" - "Direktorja." - "Povej direktorju, da je v avtu izgubil modrc..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Berem novice in zvem, da se je en nogometaš (al je bil pa hokejist, al košarkar, ni važno, v glavnem tip s Cimerotičevim IQjem...) poročil z neko missico. Pa komentiram sam pri sebi: - "Nikdar ne bom razumel, kako lahko največji butli dobijo najlepše ženske..." Ni bilo nekaj sekund, pa v moje naročje plane žena in reče: - "O, ljubi, kakšen lep kompliment!" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 54 minutami Prijavi Napisano pred 54 minutami Pri vedeževalki: - "Vidim, da bo v vašo družino zarezala smrt." - "To vem. Zanima me, če bom obsojen?" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 46 minutami Prijavi Napisano pred 46 minutami Pride mladenič k župniku na spoved: - "Poročil sem se." Župnik začuden: - "Pa saj to ni noben greh..." - "Toda jez se vseeno kesam..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 36 minutami Prijavi Napisano pred 36 minutami Siromak se mi kar smili... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 minutami Prijavi Napisano pred 20 minutami Kako lahko duhovniki prenašajo celibat? Ni problema, vse jih mine, ko poslušajo ženske pri spovedi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.