Slivka Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Policisti aretirajo cigana - "Ime, priimek, naslov?" - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Ker pri sebi nima nobenih dokumentov, ga policisti odpeljejo na policijsko postajo in pošljejo patruljo, da preveri. Patrulja se vrne se in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Premlatijo cigana in spet vprašajo, kdo je. On spet odgovori: - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Policaji se odločijo, da bodo enega spet poslali tja, da preveri, morda je prvi zamočil. Ta policaj se vrne in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Spet premlatijo cigana, on še vedno vztraja pri svojem. Policisti še tretjič pošljejo patruljo, tudi ta se vrne in poroča, da takšen človek tam ne živi. Spet ga zmlatijo, ampak jim na koncu ne preostane drugega, kot da ga izpustijo. Cigan, ves strt, se komaj privleče domov, ko ga tam sreča sosed: - "Sandokan, sinoči te je policija trikrat iskala, rekel sem jim, da ne živiš tukaj - boš plačal za pivo?" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Danes zjutraj mi je avto crkno ravno pri cerkvi. Valda sem takoj začel klet pa jebat vse povprek... Pa pride ven župnik pa mi reče: Sin moj, če boš klel ne bo nič pomagalo, ti samo reči: avto vžgi z božjo pomočjo. Sem si mislil svoje, grem v avto, rečem avto vžgi z božjo pomočjo, probam vžgat in avto res kresne. Pa reče župnik: Jebemo mater, če ne bi vido ne bi verjel. 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 1 uro je Slivka napisal: Bravo.... 🫣 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Sicer ne vem, kaj je vodovodar tu ustvarjal, ampak keramičar je pa mojster... 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Novi model Tesle... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Že želite vedeti, kakšna je razlika med NLP in žensko za volanom, obrnite sliko na glavo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pravo vaginalno vozilo. Pozoren opazovalec bo opazil kamen pod sprednjo desno gumo - očitno mu ročna ne dela. Ja, vozim Forda, pa mi te stvari takoj padejo v oči... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.