Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar No, evo, na Nizozemskem je še neurje kultivirano, ne pa kot pri nas, ko razmeče na vse strani... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Iščem en takle kovček, mogoče kdo ve, kje bi se ga dalo kupiti? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar V naši firmi spet iščemo štromarja - tokrat z izkušnjami... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar Da bi jo kar pojedel... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar Klinc pa električna, mora biti vsaj na mišelo... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar Prijavi Napisano 6. februar Kar naša sliva podre, niti Afriška sliva ne dvigne... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar Prijavi Napisano 6. februar Ko se ne bo več dobilo dizlov, bom pa takega štromarja vozil... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar Prijavi Napisano 6. februar 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar Prijavi Napisano 6. februar 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar Prijavi Napisano 6. februar 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Ej, modeli, ste vedeli tole: 1 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 9. februar Avtor Prijavi Napisano 9. februar Pred eno uro je Slivka napisal: Ej, modeli, ste vedeli tole: Načeloma zamenjaš samo tri.... razen če kakšna afna piše piwo 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Sin in oče: -Oči, ali si ti hodil na isto šolo kot jaz? -Seveda. Na isto šolo, samo 30 let pred tabo. Zakaj sprašuješ? -Ker mi je učiteljica danes rekla, da že 30 let ni videla takega bedaka, kot sem jaz. 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Forda sem našel, Mazde pa ne... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.