Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Novoletna karamela za slovenceljne. To bo tako do volitev.😉
    • V idle boš samo mal frekvence od pumpe slišal, če bo res tišina v sobi in maš vse ostale fane na tiho nastavljene. Če boš priklapljal ločeno, kot si rekel, lahko v biosu pumpo komot spustiš na 70% oziroma tolk, da ne boš porajtal. Če te bo sploh karkoli zmotilo. Pri obremenitvi boš slišal pa kvečjem fane na radiatorju. Pomoje boš zelo zadovoljen.
    • Danes sem šel na lučke.  Bilo jih je ogromno. Polovična luna v zenitu je delala težavo da se jih je videlo samo na milijone in ne več. Ampak je pa prav prišla, da je čelka lahko ostala v nahrbtniku neuporabljena. Se opravičujem ker okol kapelce ni več snega. prisežem, da je samo malo višje vse pokrito.  Zmaj zagotovo ugane lokacijo.        
    • no, prej sem tankal dobesedno vsak teden, pa se mi je fučkal za te podražitve gor/dol, zdej odkar sm doma sm pa mazdo v 2 mesecih tankal samo 1krat, pa še to ker jo je bejba vozila, pa se mi tut fučka   očitno bo jutri drugi tank   škoda, da sem sploh menjal gume 
    • Ja, čas je denar.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.