adormi11 Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Zanima me, ?e se kdo bavi z naknadno monta?o klimatskih naprav v osebne avte. Kolko je kaj dela s tem? Kak?ni so stro?ki? Nakup drugega avta ne pride v po?tev. Tast se pa vozi s VW Lupom 1,4 benz, 60km. Pred leti si je kupil novega in je dobil, kot se za VW spodobi, ?tiri kolesa in volan, seveda osnovni model, ker je bil najcenej?i. Zdaj, ko je malo starej?i, pa ?e vro?ino te?je prena?a, kot prej. Citiraj
Boss Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Pozimi prodat pa druzga s klimo kupit. Najceneje pa najmanj zajebancije Citiraj
rendy Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 ne spla?a se dodatno klimo vgrajevat, cenej?a opcija je kupit avto z klimo.?e pa ?e pa je potrebno kupit: kompresor klime, nov jermen, hladilnik, entilator, en kup cevi, releji, elektriko prefukavat (da ti motor avtomatsko dvigne obrate za 600 obratov na minuto, ker jih klima potrebuje) pa ?e en kup zadev bi se najdl...tko da razmislno je pa ?e ena opcija, (ne smatrat tega kot reklamo) v tole stran upi? to(855205) ?tevilko atrikla pa bo koza sita in vovk cev Citiraj
Grega_ Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 ?koda ker nima 323 BA....to gre klima notri kot ata na mamo. Je bilo pri moji naknadno to narejeno, sva z Bobijem par uric ranila, gre vse gor kot ata na mamo, vso kablovje pri BA je ?e notri tudi pri modelih brez klime. Drua?e pa kot so napisali, prodati pa avto s klimo kupiti, druge ni. Citiraj
jures Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Res ne verjamem da se splaca....bolje zamenjati za kaj s klimo + vec moci o enem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Zanima me, ?e se kdo bavi z naknadno monta?o klimatskih naprav v osebne avte. Kolko je kaj dela s tem?Kak?ni so stro?ki? Nakup drugega avta ne pride v po?tev.Tast se pa vozi s VW Lupom 1,4 benz, 60km.Pred leti si je kupil novega in je dobil, kot se za VW spodobi, ?tiri kolesa in volan, seveda osnovni model, ker je bil najcenej?i. Zdaj, ko je malo starej?i, pa ?e vro?ino te?je prena?a, kot prej. Magari naj poskusi zadeti kak?no akcijo, menjava staro za novo, pa neki malga dopla?a in odpele druzga stroja! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 ne spla?a se ,vlo?ek v avto verjetno 1000? + Jaz osebno bi menjal avto! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.