Skoči na vsebino

Fotonate?aj Vre?ka na Veji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Nimam sile, tako da čakam
    • Jamra tukaj ena sodelavka, da ne mara zime, ker mora potem nogavice imeti na nogah.   Pa jo vprašam, kje ima pa običajno nogavice.   Pa ji je bilo malo nerodno, ko je izjavila, da v modrcu...   Nisem več spraševal...
    • Kot sem že napisal-nekje so morali šparati. Poco je najnižji cenovni rang pri Xiaomiju,Redmi je srednja klasa,Xiaomi pa top rang. Specifikacije so lahko tam-tam,a razlika je v detajlih...kot rečeno-nič ni zastonj.   Zanimiv video v tej smeri...pa daleč od trga,da bi bil fan Samsunga.    
    • POCO je Xiaomi 😁😉 Kaj te pa moti? 
    • Cena me ne moti...moti me,da je POCO...brez zamere😉 Kot sem pisal-nekje morajo šparati...in,da vidim za kak cvenk ga bodo prodajali,ko bo v izteku.... Ajd,mogoče celo za enak cvenk kot sedaj,ravno zaradi situacije pri RAMih in SSDjih...kar je seveda spet jeba🥺 K moj 12Pro še v redu dela,in mi ni sila za nov telefon...samo,lahko,da bo čez pol leta malce bolj "počepnil" pri bateriji itd...pol sem pa prec ob veliko večji znesek kot je teh 700€ za 15ko...po moje bodo takrat takšni telefoni normalno v rangu  okoli 1400€ ali pa več.   Še dobro,da imam pri PCjih vse poštimano,k po moje bo kmalu tako,kot je bilo za časa covida,ko so smeti prodajali za dragi cvenk,k folk ni imal za mularijo nekih osnovnih PCjev za šolo in delo z doma....smo že malo pozabili,kako je bilo,k so bile npr. nekaj tako banalnega kot so spletne kamere razgrebljene itd...   Ne da te rinem v stroske samo...jaz nebi cakal še en dan...   Točno to.   Piz.. pa lih moj najljubsi proizvajalec RAMov in SSDjev🥺
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.