Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Gorenje, samo izogni se najcenejšim modelom. Imam model, ki podpira tudi pranje s paro, dela brezhibno. Že pet let in pol, povprečje bo kar zelo blizu enega pranja na dan. Tok tok.
-
Ga žena zadavi😂...njemu pa se ziher tudi ne da "na roke"🙄 Sem že pisal-pri nas je pralni Miele tako pri tašči,kot pri nas...cca. 6-7 let stara...taščin najosnovnejši,naš malce boljsi že z TvinDos sistemom (v redu zadeva)...oba BP-nikoli nič,in res dobro opereta.👍
-
p.s: sem začel stavit denar(da se malo pohvalit) na stran, če mi do maja meseca rata zbrati denar za specijalko. MTB bom seveda obdržal, ker mi je višince po nanosu delat in obisk Vojkove koče zelo všeč. jaz uporabljam majice za cestno dirkanje(To majico recimo imam za zdej),..zimsko opremo imam pohodniško za gore, ki dobro diha pa vem kako je kolesarit v 3 soljih + vetrovki ko se spustiš v kako dolino.
-
Aja, potem pa je to malo drugače. Drugače pa, vsaj za gorsko kolesarstvo, obstajajo materiali, ki dobro dihajo. V bistvu se ne spotiš skoraj nič.
-
Fantje, ni tako hudo. Vam povem, da je biti v penziji božansko. Samo, da ti zdravje služi. Jaz sem trenutno "out", a upam, da se kmalu vrnem na kolo in vse ostalo.
-