dejrad1980 Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Pozdravljeni,?as je za monta?o letnih pnevmatik Zdaj stare na litih so ?isto zani? mislil sem kupit rabljena (za nove trenutno ni dinar?kov ), sem pa na postre?ju na?el od brata stare pnevmatike (pozabljene) katere pa nimajo isto dimenzijo moje so 195 65 15"pozabljene" pa 195 55 15 kaj zdaj naredit?po homologacije te dimenzije nimam vpisane, lahko dam gor? moram it na homologacijo? se spla?a sploh?v primeru nesre?e zavarovalnica??? gume so dobro ohranjene! zato bi jih rad zmontiral ima mogo?e kak?en nasvet??? Citiraj
LabiGT Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 ne bo slo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Carr Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Prodej te, kupi druge. Tole je pravi nasvet Pravkar imam namre? za sabo celo kolobocijo, ker sem moral kupit nove letne gume 215 50 R17. Za to dimenzijo je izbira bistveno slab?a, pa ?e gume so drage ko hudi? (cca 80 EUR/kom dra?je kot 225 45 R17). Poleg tega bi kak?en centimeter ?ir?e fino padle gor. No, pa na originalna plati??a ni bilo mogo?e homologirat 225 45 R17, ker tega proizvajalec pa? ni predvidel. Homologacija bi bila namre? mo?na samo, ?e bi mi uvoznik oziroma proizvajalec izdala potrdilo, da to lahko naredim. No, kot re?eno, mi tega nih?e ni hotel dat, ?eprav je jasno, da bi povsem normalno spravil gor 225 45 R17. Zato sem original komplet v celoti prodal, kupil nove feltne (Momo strike, ET 45, 8J) s TUV standardom za Mazdo 6 in gume 225 45 R17 (Dunlop Sportmaxx). Vse skupaj smo uredili v A3m d.o.o. v Ljubljani, kjer mi bodo uredili ?e homologacijo. Pod ?rto me je pa stvar pri?la cca. 150 EUR ceneje, kot ?e bi kupil samo gume 215 50 R17. Pa ?e precej lep?e izgleda vse skup... Res v?asih ?loveka od te birokracije glava boli, pa se z njo dostikrat sre?ujem v poslu... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Upam le da se bo A3M dr?al svojih obljub in rokov, ?e ne te bo glava bolela tudi zaradi poslovanja z njimi, vsaj tak?ne so moje izku?nje, ko sem imel z njimi opravka. Pa bi rekel da nisem edini na tem forumu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Carr Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Upam le da se bo A3M dr?al svojih obljub in rokov, ?e ne te bo glava bolela tudi zaradi poslovanja z njimi, vsaj tak?ne so moje izku?nje, ko sem imel z njimi opravka. Pa bi rekel da nisem edini na tem forumu! Je ?e vse na avtu... Brez te?av. Evo fotko. LP Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
dejrad1980 Napisano 23. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Je ?e vse na avtu... Brez te?av. Evo fotko. LP Lepo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.