David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Stre?ni nosilecThule z klju?avnico za Mazdo3 SP 29.991 SIT Kaj to misli? na pre?ke ki pridejo na nosilce...al prou "sanke"???? Ki mi ni jasno kaj bi ti rabla klju?avnica....... :ne vem: LP david Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Klju? zato da ti ga nekdo ne ukrade komplet se sestavlja: 2xpre?ke in 4xnastavki ("noge") slika je primer za Mazdo6 Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Klju? zato da ti ga nekdo ne ukrade komplet se sestavlja: 2xpre?ke in 4xnastavki ("noge") slika je primer za Mazdo6 Aaaaaa ma takooo pride tuki...... Ej sem mislu da morejo ?e te sanke ?ez prit....in pol na te sanke da? te nosilce....... :ne vem: Evo sam da vem.... Ej Wild....kaj to lahko po po?ti po?lje? al je raj?i pridem gor?? LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kakor ?eli?, da pa ne bi ve? v tej temi "?portni izpu?ni lonec", nadaljujva drugje Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
YavarYe X6V6 Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kaj pa 2 x2? To mazdo pa sem 1x prehitel na poti v Mursko, pa fuul sem si jo ogledal in tiste cevi zadaj mi niso najbolj v?e?, mogo?e zaradi tega ker sta lonca svetla in full izstopata, ker je avto ?rn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
janik Napisano 2. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2005 take zadeve sem gledal in kupoval v?asih: sebringali remus Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.