Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je komar napisal:

Hahahaha, aha - in jaz tega nisem vedel - misli????? :hohoho: Sem imel Mazda-dilerko v familiji... :bravo: tak, da kar dobro poznam wankela v Mazdi... :jupiii:

Mazda dilerko???'? ?zmeden? Tvoja ?ena ex mazda?ica???? ?zmeden?

Feel free....

Napisano
  je David napisal:

Tvoja ?ena ex mazda?ica???? ?zmeden?

Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!
Papa, Tomi
Napisano
  je komar napisal:

Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!

Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo:

LP dAVid

Feel free....

Napisano
  je David napisal:

Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo:

LP dAVid

Saj si ?e vajen mojih ?udnih odgovorov, al ne ... :whatever:

Ja Bosti bo nas kregal, bej?mo ... :(

Sorry, nas je zaneslo, by by ... sramezljiv

Papa, Tomi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Sam sem pred meseci preklopil iz Mazde 3 G120 na Mazdo 3 G122, obe sicer z ročnim menjalnikom.   Pri mojem režimu vožnje kakšne opazno večje moči ali nižje porabe nisem zaznal (pri obeh cca 6.0 l/100 km). Sem pa kar nekaj tednov rabil, da sem se privadil novega motorja - ne vleče tako naravno (uporablja baterijo in izklop cilindrov). Pri cca 1500-1600 obratov včasih malenkost trese - takrat pritisnem malo več gasa, da preklopi na vse cilindre in blage vibracije izginejo (verjetno pri teh obratih v motorju ob samo 2 delujočih cilindrih pride do resonance).   Glede G122 AT sem od več ljudi slišal, da je nekoliko šibak motor. 
    • Naša M6 G194 ima pri normalni vožnji povprečno porabo 7.0 l/100 km - ni kratkih voženj, večinoma so 20-30 km. Prejšnji lastnik je imel povprečno porabo 8,6 l/100 km. 
    • BMW X5 30d 300 konjev 6,3 do 100, naloadan s kar nekaj paketi in 3 vrsto sedežev sem ravnokar v konfiguratorju naklikal za 97k eur   Verjetno se ga da dobit 80k, glede na to, da karkoli gledam na avtonetu ima skoraj 10% popusta
    • Zanimivo, potem imam jaz poseben premium model, da imam na relaciji Kranj-Pula in nazaj s polno naloženim avtom po omejitvah AC porabo 7.2 - 7.5l.   
    • Sj veš, odvisno koga vprašaš tle na forumu ...   U glavnem, če je ta 2.2d tudi AWD model, potem je navedena poraba tudi po našem poraba testu v mejah, @Deeyan se je takrat udeležil z svojo CD175 AWD in mislim, da so bile podobne številke.   EDIT: Lažem Tlele so številke, ampak ja to je biu extrem v nižine za vse nas (js se nisem vozil od takrat za 6,16l še nikoli, prištej tem številkam 1 liter in boš imel normalne številke, ker vem da smo se takrat vsi pogovarjal, da imamo premale številke  )
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.