Otok Sazan – skriti biser Albanije, ki ga želita Jared Kushner in Ivanka Trump zase
WWW.RTVSLO.SI
Kaj je tako posebnega na otoku Sazan, zaradi katerega ta mesec v Albaniji potekajo množični protesti in ki so albansko javnost postavile nasproti Ivanki Trump in Jaredu Kushnerju, ki si želita otok preurediti v...
48 ur moraš počakat samo pred poliranjem. Vse ostalo se pa meri v minutah in po 20 minutah od nanašanje prozornega laka se lahko odpelješ. Gre samo zato, da lak rata dovolj trd, da se nanj ne začne lepit prah med vožnjo in to je po 20 minutah.
Bom uporabil kar to temo, na Mazdi CX-30 imam 2 vidni majhni praski (belo). Kupil sem original set za popravilo Mazda Touch up set (Machine Grey) pa gledam malo navodila in me zanima naslednje (delam prvič):
- je treba steklenički pred uporabo pretresiti ali ne (slika 1, 10),
- je treba Basecoat uporabiti na mokro in samo pritisniti (slike 6,7),
- se lahko po izvedbi odpeljemo ali moramo počakati 48 ur (slika 15),
- katero polirno pasto priporočate (slika 16).
Me zanima, če ste imeli kaj težav na kaj je treba paziti in koliko je zadeva uspešna predno se lotim zadeve. Hvala za odgovore.
Praske.pdf
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo