Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

Imam M6 120 CD l.2004, in danes pri dolivanju vode za pranje stekel sem naklju?no opazil konektor, ki se nahaja pripet z modro sponko nad cevjo po kateri gre teko?ina iz hladilnika v motor. Vanj sta speljani dve ?ici, konektor pa ni priklu?en na ni?..? ?ici pa sta speljani v kup za??itenih kablov ki gredo mimo hladilnika na drugo stran.. Na drugi strani pa se pod filtrom zraka spet vidi nek konektor, ki ni nikamor priklu?en..? sta pa razli?na..

Dela vse (razen senzor za airbag, ampak to ni to).

Ve mogo?e kdo kaj bi naj ta dva konektorja predstavljala??

Hvala!

LP

:D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ma ja. Saj naredim tudi to jaz.   Ampak dokler je moj ICE na cesti. Onesnažuje naprej in električar zraven. Torej dokler ICE ne crkne, so izpusti še večji, kot če ga vozim naprej. To je bila poanta.
    • Saj sem tako zgoraj zapisal.   Od prvega posta trdim, da je nakup novega električnega avta bolj ekološki, kot nakup novega ICE.   Sem v prvem postu zapisal, da je ne nakup bolj ekološki, kot na vrat na nos nakup novega BEV. Za to da bom in.   Ampak ste vsi skočli v to, da po elektriti tolčem.   Ga bom tudi sam imel lepega dne. Trenutno želim moji vozili voziti naprej, kar je najbolj ekološko in trajnostno.   Ko bom kupoval, bom spet naredil analizo trga. Lepega dne bo elektrika zmagala. Nazadnje še ni 😉   Aja, pa ne rabim zmagat v debati, si ne dvigujem ega s tem. Samo zapisal sem svoj zorni kot.
    • Tole me je pa nasmejalo, res, hvala. Očitno se teh skoraj 40 C pošteno pozna.   Zdaj boš zato, da bi zmagal v debati, primerjal izpuste 7 let starega Forda in novega BEV "od danes dalje". Pa to je kot bi rekel, bova tekla na 1000 m, samo ti boš štartal pri 400 m znaku.   ROTFL
    • Ker si neekološki. Star avto uporabljaš še naprej, tisti, ki bi ga kupil, naj pa še naprej hodi peš. In tako je pol manj izpustov. 
    • Ubistvu je tut ta fake:
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.