Skoči na vsebino

XENON

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo mazda?i

postal sem ?lan kluba in seveda sem avto ?e polepil z nalepkami. Da bo pa ?e lep?a mazda sem v lu?i dal xenon. V kratke 4300k v dolge pa 6000k policaji so me ?e vstavili in niso ni? te?ili. sveti pa lepo saj je le?a v lu?i kar je zelo dobro saj ne razbije svetlobe.

Mogo?e kdo ve koliko bi me pri?lo ?ipanje ma?ine za MAZDO 6 1.8TE SPORT Hvala za informacije

post-6506-1343577157_thumb.jpg

post-6506-1343577273_thumb.jpg

post-6506-1343577309_thumb.jpg

post-6506-1343577345_thumb.jpg

post-6506-1343577381_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

lepa svetloba...kasne si dav to in kok ? , lahko na privat napises,pa zakaj zakrivas tablce :jezicek:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Za oboje sem dal cca 100-110 eur. Zve?er se res vidi ?isto druga?e. dela pa tudi ni bilo veliko. Kaj pa vem videl sem da nekateri zakrivajo tabloce pa sem jih ?e jaz.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano

Uf, ?ipanje pri atmosferskih motorjev, odsvetujem na celi ?rti, razen ?e ti je (teoreti?no, ne me dr?at za besedo), da bo? dal preko 400?, pridobil pa nekje max 15HP. Skratka ni ra?unice, nikakor ne. :blush:

Z nalepkami lepo izgleda, opa?am pa da si imel kar nekaj te?av z lepljenjem (vidne so dolo?ene neravnine oz. nabrana folija od nalepke). :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Aha potem pa res nebom dal ?ipati ni ra?unice. ja nalepke nalepke :) ?e bom ?e kako za spredaj dobil bom res zamenjal ker se mi je kar dobro ponesre?ilo :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Čudno, da Greta & Co. niso sprožili protesta. Veste, koliko CO2 se tu sprosti v eni sami noči...     Na največjem kresovanju na Štajerskem bodo zaračunavali vstopnino SIOL.NET Na predvečer praznika dela bodo v številnih krajih po Sloveniji tradicionalno zagoreli kresovi, ki simbolizirajo enotnost, priložnost za druženje in praznovanje. Eden največjih bo tudi letos na ljubljanskem...  
    • Super, ravno danes grem v Tivat. 😃 Lani sem gledal tiste podmorniške jaške v okolici.
    • Takoj pomislim na eno osebo ko vidim to sliko 😁😂🤣  
    • Če si že v Črni Gori - v Tivatu v pomorskem muzeju je na ogled podmornica Heroj. Zanimiva reč za ogledat, vsaj nam je bilo...
    • Nič ni treba gledati porabo in zemljevid s polnilnicami, ko imaš nekaj časa EV, saj znaš precej dobro oceniti, kako in kaj.   Jaz sem si izbral dva Ionityja na Hrvaškem na avtocesti in to je bilo to. Na prvega sem prišel s 14 % baterije, na drugega z 10 %. V Črno Goro pa celo s 24 %. Torej je bilo rezerve še veliko za morebiti kak nepredviden dogodek. S tam da me je na jugu ujelo še neurje.   Kolikor časa "izgubiš" na avtocesti v primerjavi s tem, če bi vozil 130 km/h (kar itak težko, če greš na turistične datume), dobiš noter na regionalkah, kjer lažje prehitiš tovornjake, avtobuse, avtomobile s prikolicami itd. Na regionalkah sem prehitel tudi CX-3 pa CX-30, pa blizu 100 km vozil za eno novo MX5 slovenskih tablic.   Ampak ja, dokler ne boste preizkusili, ne boste niti vedeli, niti verjeli.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.