@Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁
pred 2 urama je Shrek napisal:
Pa plačaj, no... 😋
bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke
@Binine ti si edini ki imaš prevajalnik. Seveda ga imam ampak mi nič ne pomaga misliš da nisem že poskusil. Kar se pa tiče poplačila grehov je pa najmajnši problem , za 5o evriča nebom ne bolj bogat in ne bolj reven.
Hja španci pa nič vse je napisano v španščini , nikjer kakega TRR računa samo neka povezave do spletne strani kjer pa spet vse piše špansko + tega da bi si moral namestit neko aplikacijo če bi hotel plačat🤣. Bomo pustili pa da vidimo če pride izterjava. Pa še to je zanimivo da je bilo dostavljeno z navadno pošto nič ni bilo za podpisat tako da je rekel odvetnik da naj se izgovarjam da sploh nisem dobil kaj😁
to je vedno muka, jaz sem ravno dobil pozdrave iz IT, ko smo bili za prvomajske na izletu v Mirabilandiji in Ravenni.....omejitev 50km/h, vozil 60,70km/h, kazen 73€ (ker je pošta iz IT do doma hodila 7 dni sem zamudil opcijo plačila 59€ v prvih 5 dneh :), tako da.....polna kazen pa sicer letna e-vinjeta, tako da imajo kar visoke kazni v IT, bistveno višje kot v AT.....
To niti ni tak huda kazen , dobil ravno pozdrave iz Kanarskih (bili za 1.maj) v omejitev 60 sem vozil 68 in kazen 100evriča 🤣. Ampak po nasvetu odvetnika ne bom nič plačal , pošta je namreč popolnoma v Španščini ki je pa žal ne razumem in ne vem kaj piše🤣
Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
ja, a si član?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani