Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
dne 4. 8. 2025 ob 17:15 je g.Wankel napisal:

Nice, meni en izmed boljših pesnikov. Kaj je kej zaigral, poleg komadov v posnetkih?

Ma zašpilal je vse svoje največje uspešnice tak da nič posebnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁

pred 2 urama je Shrek napisal:

Pa plačaj, no... 😋

bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@bini mater si ti eno teslo ne morem ti drugače rečt . 100 plačal bi z veseljem če bi vedel kam, no mogoče pa tebi nakažem in boš najbolj srečen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Binine ti si edini ki imaš prevajalnik. Seveda ga imam ampak mi nič ne pomaga misliš da nisem že poskusil. Kar se pa tiče poplačila grehov je pa najmajnši problem , za 5o evriča nebom ne bolj bogat in ne bolj reven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 urami je godlike napisal:

Če sem ga sral, pač plačam. Sem že parkrat dal avstrijcem. Pa našim.

Tudi žlahta je iz Firenc dobla, da so vozli po BUS progi. So se zaciklali in tja zavili. So pač plačali.

Mogoče pa sem kot Lanister-ji iz Game of Thrones: A Lanister always pays his debts. 🤭

Saj bi jaz tudi plačal ampak žal ne vem kak, kot rečeno vse je v Španščini in brez TRR. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 41 minutami je Bini napisal:

To ti pa odvetnik ni povedal da boš plačal vse to z zamudnimi obrestmi, ko boš prvič romal v Španijo ali kako njihovo provinco.... 🤔🥴😉

Ni ravno tako kot si ti razlagaš. Na kaj pa naj plačam zamudne obresti če nič nisem dobil. Če že kaj potem bo treba plačat znesek kazni in to je vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja španci pa nič vse je napisano v španščini , nikjer kakega TRR računa samo neka povezave do spletne strani kjer pa spet vse piše špansko + tega da bi si moral namestit neko aplikacijo če bi hotel plačat🤣. Bomo pustili pa da vidimo če pride izterjava. Pa še to je zanimivo da je bilo dostavljeno z navadno pošto nič ni bilo za podpisat tako da je rekel odvetnik da naj se izgovarjam da sploh nisem dobil kaj😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 12. 7. 2025 ob 15:16 je Tilen5 napisal:
WWW.DECATHLON.SI

To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno...

To sm gledal

Za ta denar več kot OK , ga imam za električnega 27,5 kg in ga drži BP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 12. 7. 2025 ob 13:17 je sportman333 napisal:

to je vedno muka, jaz sem ravno dobil pozdrave iz IT, ko smo bili za prvomajske na izletu v Mirabilandiji in Ravenni.....omejitev 50km/h, vozil 60,70km/h, kazen 73€ (ker je pošta iz IT do doma hodila 7 dni sem zamudil opcijo plačila 59€ v prvih 5 dneh :), tako da.....polna kazen pa sicer letna e-vinjeta, tako da imajo kar visoke kazni v IT, bistveno višje kot v AT.....

To niti ni tak huda kazen , dobil ravno pozdrave iz Kanarskih (bili za 1.maj) v omejitev 60 sem vozil 68 in kazen 100evriča 🤣. Ampak po nasvetu odvetnika ne bom nič plačal , pošta je namreč popolnoma v Španščini ki je pa žal ne razumem in ne vem kaj piše🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 urami je Boss napisal:

To pomeni, da si se po regionalkah vozil in ne po AC

več kot očitno še nisi vozil na tej relaciji da omenjaš vožnjo po AC🤣🤣na Koroškem je žal ne premoremo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 10. 7. 2025 ob 12:54 je godlike napisal:

Muta-MB (40++km) po omejitvah 4.7l/100km.

Vozil sem po omejitvah, zvezno. Nisem se pretirano trudil za porabo skrbet, nisem pa se tudi naganjal.

Za 200 konjem, se mi zdi poraba top.

Enaka pot včeraj poraba 4,4 🤣ampak vožnja po omejitvah je muka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 24. 4. 2025 ob 9:26 je TBA napisal:

Na svojem mam 1.9 spredaj zadaj 

Bi šli nasledno panoramsko Solčava? Cca 45km 1300m višincev, 6ur s postanki? 

Tole sem gledal. Če bi se nam še kdo s kakim treking kolesom pridružil bi pač malo priredili pot. Sam poti ne poznam tak da bi malo raziskovali

CONNECT.GARMIN.COM

Distance 45.58 km | Time 6:14:22 | Speed 7.3 kph | Elevation 1,311 m

Zgleda odlično.......imaš mogoče kak gpx te poti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 48 minutami je Alex napisal:

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Štej me zraven😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 2. 3. 2025 ob 15:13 je Alex napisal:

Vabiva te, da se nama naslednjič pridružiš, pa bova vozila oba za teboj.Tako bomo vsi hitrejši. 😊

Sicer je pa bil čas  premikanja, če pogledaš zgoraj, 3 ure in 7 min. Vmes sva se ustavila na kavici in si večkrat ogledala kak zanimiv kraj. 

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.