Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

aktivirajo se ?e ni klju?a.. ni to abs... so popolnoma neodvisni od stanja vozila... vsaj tak sm bral v reviji.. neki pa more lopove zavarovat ?e ti kradejo avto pa se zabijejo :D

Bu?e da glava pe?e, airbag se ne spro?i do cca 30 km/h, pa ?e nisi privezan ?e kasneje, ?e pa ni klju?a v avtu oziroma ni kontakta ga lahko vr?e? z lune pa se ni? ne bo spro?ilo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

Moje izku?nje z AS Velenje sem ?e opisal v enem drugem postu, prilagam ?e 1x:

"Ne vem, Skorn?ek mi je bil kar OK 2 leti nazaj, zadnje ?ase pa so se, po mojem, zelo pokvarli. Postali so neprijazni, nepripravljeni na pogovor, informacij nisem dobil, dolo?enih stvari sploh niso pregledali ker kao "ni blo ?asa", skratka odnos se je pokvaril. Ob?utek imam, da jim gre predobro oz. da se je odlo?il, da narediti za stranko "nekaj ve?" ni potrebno. Ne vem, mene ve? tam ne bo videl..."

Se moram kar strinjat s Kaalmanon in ostalimi, da je odnos pri njih ratal katastrofa, npr. za predra?un za zadnji servis sem poslal mail, nato pa sem moral ?e 3x klicat da sem ga sploh dobil. Ma idte u qurac, da jih moram prosit ?e lahko denar pustim pri njih al kaj?!. Sam sebi se zdim butec da sem tja vozil, sploh ?e upo?tevam da mi Velenje ni blizu, da rabim do njih vsaj 45min itd. Vsekakor pa me ve? ne vidijo tam...

Se pa strinjam z ostalimi, Mazda si je pri meni zapravila ugled predvsem zaradi slabega odnosa na servisih (izku?nje imam ?e z ?erbinek in Gama); ?e so cene dvignili v nebo in so eni dra?jih servisov (?e ne celo najdra?ji za "ne-premium" znamko) potem se naj vsaj obna?ajo ceniku primerno. Ker pa se ne, je to verjetno moja zadnja Mazda...

Mojster prpel do mene, ti dam ?e pivo al pa 2, pa bolj civilno ceno. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

yavarye
Napisano

Hvala lepa vsem za ?estitke in lepe ?elje, ?e najbolj pa sta me razveselila Uklopko in Jures, ker sta uletela do mene.S

mo malo po ?u?marili, pol sta mi pa ona dva zamenjala mikro jermen, na moji M6, js sem pa vmes na internetu najdu sliko kako ga speljat, ker je bil konstantno predolg in to skor za cel meter :hohoho: .

Celotna dol?ina jermena je 2,3 metra !

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

Jest pa? ne vozim ve? k Cosmosu.

?e bi bil veliko bolj pri ?, bi mogo?e ?e ?el, v kon?ni fazi smo vidl ?e veliko slab?ih servisov. But still, razen prijaznih gospodov na prevzemu nisem bil zadovoljen.

Po moje se jim zdej itaq sam ?e BMW-je ?raufa....

Glede na reklamo res.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Verjetno mi bo Hemingvej v soboto na Tojoti premontiru motor (mogo?e pa ?e kakega pol?eka notr vgradu)! :D

Ja ker to gre kar tako na klik. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Pa mater ?e 2 dni nabijajo po radiju, da so ljubljanski redarji dobil ?e cliota z radarjem, in te lahko lepo ocurijo, ja mater zakaj mamo pa polcaje ?e ve?ino delo opravjo ?e drugi, samo po prsih se pa vedno samo oni tol?ejo?

Pazi to dobil so ga v testno uporabo, ja itak, pol bomo kazni tud sam za test dobil al kaj ?

Banda pr?ponana !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se prav ?e bi ga vzporedno Boss svojga prganju (sledit ti vrjetn niti neb mogu), tut neb blo lih 5,5? :D

O bi bi, preverjeno. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tle men (teb neki ne ?tima)

650 km....X

100km 7L, torej je X = 46L = 25?

Poraba 10L? Ka si ga spet gonu...... :huh:

Dobr si tole po?tudiral, tle pa ni blo milosti sramezljiv , ovinki dejansko od doma, preko planine, pa do ilirske 1X ?ez kne?ak 2X okol, pa cesta od reke do vrsarja, so bile usli?ane besede od serpentin?ka"Gonet gonet je treba, to se spla?a!".

Je apres porabab bla malenkost manj kot 10, js sem na okroglo ra?unal kar 10.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

a dej no pretirava?... stro?ek pa res ni bil hud, da bi se sploh spla?alo debatirat okrog tega, pa tud avto ga ni pustu na cesti... tko, da ni glih neke panike...

aja pa Ajvar spomni se raje tvoje lopute v kolektorju ... ?e ne bi sam znal to zrihtat bi te servis opilil za bistveno ve? kot tele dihtunge. :jezicek:

?e ?e, sam to je 1 stvar, pa ?e bi na?i vrli servisi znal bolje pogledat in ugotovit(recimo tako kot js amater) bi bil stro?ek z menjavo 30? , traktorji pa 1,2,3,4,...

Pa ni finta v stro?ku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Teb je mogo?e taka izjava sme?na, men je pa blesava.

Nimam tolk cajta da bi se na vseh forumih preganjal z divjaki. Mogo?e bom pa ?el tud na Honda forum, potem, ko me boste na tem forumu banali.

G.Lojz ne bomo vas banali, vi st full ok "sogovornik", vedno vse veste in vedno izklju?ujete druge mo?nosti, ker vzrok je vedno samo en.

ps.?e vedno ?akam na ogovor, saj vem da sem te?en :dudek: , samo vseeno bi rad vedu.

Od preve? zau?itih kokic lahko dobi? drisko, vnetje debelega ?revesa, sivo mreno, tur na riti, ali celo krvavo gri?o...

Samo tolk v opozorilo, da ne bo spet kdo v mene sko?u, ?e? da komu grozim...

To s prakse al kar tako z glave ?

pa dobr da ne jem kokic, mam raje ?gance z ocvirki. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Eko ?e kako izgledajo te spaljene podlo?ke. :whatever:

post-399-1248607142_thumb.jpg

Hvala bogu da nimam dizla. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss, tole je pa tuma?, smo ?e pogledam preko vseh postov si samo malo bolj skoncentriral zadevo, z druge strani je skoz po malem v to smer, tako da ne vem kaj bi naredu. :ne vem:

Saj vsi vemo da ima lahko vsak svoje mnenje, samo eni in drugi v?asih ne sprejmejo, no?ejo sprejeti nsaprotnega, tako pa? je kaj ?mo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve?, odgovor je odgovor. To ne pomeni da mora ta odgovor vsebovat besede, ki bi jih ti rad sli?al.

In zakaj ti no?e? jest solate kot vsi normalni ljudje, pa spit kozarec vina pri kosilu, pa imet eno resno babo in se zavzemat za PO?TENO cestninjenje brez vinjet, in po?teno delat itd.... kot to dela vsak normalen in po?ten ?lovek?

Vse v redu in prav, samo jaz sem vam pod vpra?anjem tudi podal v kak?ni obliki ho?em odgovor, tako da dejansko odgovora ?e vedno NEVEM, dajte mi vsaj malo namignit, ker sem bolj neumne sorte in pla?am vinjeto, in se pol kar po stari cesti vozim,zakaj ne jem solate sem povedal, da nisem normalen je celem vesoljnem svetu jasno, ker pa? ne pijem alkohola, tukaj sem ve?krat na dan informiran da nisem normalen, tako da ni? novega. po?teno babo, ste vi kr prvo ki ste jo "ujagal" poro?il, malo dvomim, pa ?eprav je mo?no. Kar se pa dela ti?e, pa kaj je po?teno delat, bit za to po?teno pla?an ? Kaj je po?teno ?

Vpra?anje za vse ostale foruma?e, g.Lojz vi ste izvzeti, vam je nemogo?e ustre?i.

Sem koga na forumu kadarkoli za karkoli na?ponal(nategnu) ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?en odgovor bi spet rad? A ti nisem odgovoru ?e na vse?

Zakaj ne je? solate? A te napenja po njej?

Na tile dve vpra?anji.

G. Lojz, povejte mi ?e boste la?je ?ivel ?e priznamo da je hitrost na prvem mestu, pri nesre?ah ?

Bo kon?no mir ?

Prosim lepo, odgovor samo z DA in NE, ker se mi ne da ve? brat tega bul?ita, ker se ?e ultra ponavlja bi ?lo LEPO prosim, prosim.

Ne, me ne napenja, oziroma ne vem ker je ne jem.Drugi vzrok pa je znani pregovor(vsi vemo od koga) salata je za pedr...

Jaz pa spjem kak?en kozarec kot ga spije vsak normalen ?lovek in normalen Slovenec. Kozarec dobre kapljice pri dobrem kosilu ali ve?erji je zdravilo.

Pol js o?itno nisem normalen ne pri hrani,pja?i,vo?nji, babah, cerkvi, vinjetah, cpp, delu ... ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz pa spjem kak?en kozarec kot ga spije vsak normalen ?lovek in normalen Slovenec. Kozarec dobre kapljice pri dobrem kosilu ali ve?erji je zdravilo.

Ampak NIKOLI, pazi, NIKOLI ne pijem alkohola, ?e moram potem vozit. S ?eno sva zmenjena da voziva vsak v eno smer. Jaz peljem na kosilo, iz kosila pa ona.

A pol ti je? solato brez kisa?

U bistvu salate sploh ne jem ker vemo za koga je(labi pa to)

?e vedni ?akam odgovor. :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

G.Lojze jaz vam lahko odgovorim na kratako vi pa meni ne, mater a smo stari 3 leta ?

?e enkrat lepo prosim za odgovor, lahko tudi na ZS, ?e vam je nerodno na forumu, ker to zanima samo mene, pa niste na zato?ni klopi, ker tukaj na forumu NI sodi??a.

Pa ?e ste vi spoznali, da kozarec in avto ne gre skupaj, tako da se vam je pa? nekaj zgodilo, pol pustite vsem nam divjakom da tako pridemo do spoznanja da to NI prav, ker pa? vsaka ?ola nekaj stane in mi se NO?EMO u?iti na napakah drugih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.