jures 3.613 Napisano 20. maj, 2016 Avtor Mobilna telefonija Napisano 20. maj, 2016 norca se ?e delajo, una je tudi fajn kjer ajfon pa samsunga obenem oukitel polni Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 19. maj, 2016 Jamralnik v2 Napisano 19. maj, 2016 Kr v redu, vsaj design mi je tak dinami?en. Seveda pa ?as poka?e svoje kako je s tehniko itd.. http://www.avtomobilizem.com/predstavitve/poslovni-dvojec-ki-stavi-na-povecano-prakticnost-in-varnost/14-05-2016/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=3&utm_content=c1&utm_campaign=19_5_2016Prvi renault ki mi je zunaj v?e?. Znotraj pa obup, kot da bi tablico nalimal na centralno konzolo! Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 19. maj, 2016 Avtor Mobilna telefonija Napisano 19. maj, 2016 Bse sem dal na minimum, mobilni podatki samo za nujno (mail)Je pa tako da pr jabuku pomaga da vsake tolk naredis backup-system restore- restore pa je bolje Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 19. maj, 2016 Avtor Mobilna telefonija Napisano 19. maj, 2016 jaz mam tud xperio z3 compact vec kot eno leto, baterija je res super, se posebej, ker imam bluetooth skoz "on", zaradi garmin fenix ure(mam telefon v zepu, in na tihi nacin, tko da vsak klic in sporocila, vibrira ura pa pokaze smse, pa kdo klice itd)edino z novim updateom na 6.1 je baterija slabsa, ker so skenslali stamina mode, ampak pride kmal nazaj z novim updateomJaz tudi uporabljam smartwatch, BT v avtu, 3G....pa ne za zabavo.. Ajvar Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 19. maj, 2016 Avtor Mobilna telefonija Napisano 19. maj, 2016 Ravno kupil telefon ki ima dobro baterijo - samo tebi ne bo v?e? ker je premajhen - Sony Xperia Z3 Compact.Danes je ?etrti dan od polnjenja pa mam ?e 30% baterije. Je pa res da imam telefon predvsem za tisto kar je namenjen Xperia 5 je na radarju bila ?e, skoraj sem dual sim v FRA kupil a sem se zadr?al... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 18. maj, 2016 Avtor Mobilna telefonija Napisano 18. maj, 2016 Sem kar naredil temo....ne najdem kaj podobnega Iscem telefon, ki mi bo vzdrzal cel dan....Jest si slucajno imel sanso testirati lenovo Vibe P1. Bere se same dobre stvari... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 18. maj, 2016 Aktualni dogodki! Napisano 18. maj, 2016 http://net.hr/danas/crna-kronika/paznja-na-meti-zagrebacke-policije-danas-su-motociklisti-mopedisti-i-biciklisti/ To bi morali tudi pri nas, od kolesarjev, ki se vozijo kjer jim pa?e, do skutera?ev-mopedistov, do seveda divjakov. Pri nas ?e ne znajo lo?evati kaj je modepist in kaj motorist Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 17. maj, 2016 Jamralnik v2 Napisano 17. maj, 2016 Drugega skorajda ne more biti....no jermenica je se opcija (malo verjetno) Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 15. maj, 2016 Pohvalite se,... Napisano 15. maj, 2016 Ma vsi tukaj provocirate in nasedate in potem racunate na admina....se enkrat dont feed the trolls Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 14. maj, 2016 MOTO KOTIČEK Napisano 14. maj, 2016 Ja ni? ... ?e enkrat samo BRAVO.No ja, bravo ne vem ce je glih primerna beseda, saj to ni neka dirka. Je le izlet. nic takega Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 14. maj, 2016 Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 14. maj, 2016 Ampak da pripizdis 100 cez prehod ko vsi stojijo....droga? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 14. maj, 2016 Pohvalite se,... Napisano 14. maj, 2016 Pa pohvalil bi se, da sem sliko napopu na forum Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 14. maj, 2016 Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 14. maj, 2016 Kaka je ?ansa da te to doleti? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 14. maj, 2016 MOTO KOTIČEK Napisano 14. maj, 2016 https://drive.google.com/open?id=0B-BcYXk2-zNmZzBDZWF5elAta0E Album je edin kronolosko okol obrnjen 2500 km Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 12. maj, 2016 Ugani kaj je na sliki... Napisano 12. maj, 2016 tako je vas ju?neje pa Log ?ezso?ki Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 12. maj, 2016 Ugani kaj je na sliki... Napisano 12. maj, 2016 Mo?no. Dolina zagotovo ?tima. Cerkve pa na google mapsu nisem na?el. in ?e so od jadralca kje to startajo? Kanin?Vas tudi 100%, Bov?ko letali??e Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 12. maj, 2016 MOTO KOTIČEK Napisano 12. maj, 2016 Bravo. :notworth: Je pa po dolinah ?e pomlad, v hribih pa se zima ?ele poslavlja.Sre?no pot proti domu. Tudi hribi so ze pohiteli, ponavadi se odprejo zacetek junija. No kralji Furka, grimmsel, susten, neuffen in Gothard se bodo 20.5 Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 11. maj, 2016 MOTO KOTIČEK Napisano 11. maj, 2016 https://drive.google.com/folderview?id=0B-BcYXk2-zNmZzBDZWF5elAta0E&usp=sharing Jutri pa pot nazaj in ?e vi?je francoske alpe , Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 11. maj, 2016 Pohvalite se,... Napisano 11. maj, 2016 Pa kaj bo zdaj vsak, ki se pred par dnevi prijavi na forum pametoval? Pazi ne napadat, hvalit se moras... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 11. maj, 2016 Ugani kaj je na sliki... Napisano 11. maj, 2016 Ne mene dejansko zanima od kje te slike. Ni uganka. Nasel sem jih na netu in me zanima lokacija ker mi je vsec in bi sel rad ogledat.So?ka dolina od Bovca mimo slapa Boka proti Kobaridu. Predlagam pa da za?ne? v Trenti za Vr?i?em.So pa ziher iz jadralca posnete Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 11. maj, 2016 Ugani kaj je na sliki... Napisano 11. maj, 2016 Aja Log ?ezso?ki, cerkev pa Sv. Nikolaja (ne me za besedo dr?at) a si ?el na panoramski let iz Bovca? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 11. maj, 2016 Ugani kaj je na sliki... Napisano 11. maj, 2016 ?aki a ti to zdaj daje? kot uganko, ali i??e?? Vpra?anje je od kje te slike? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 11. maj, 2016 Računalništvo Napisano 11. maj, 2016 Kjenpotem jaz zivim, ce tudi TK prikljucek ni mozen (seveda je ampak je to prevelik strosek za telekom) Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 8. maj, 2016 Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 8. maj, 2016 Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 3.613 Napisano 6. maj, 2016 MOTO KOTIČEK Napisano 6. maj, 2016 ?tart, pred menoj je 3000km samih prelazov 29.5 pa all-Yu Suzuki V-Strom meet v Breli, Dalmacija, kjer je ?e 196 prijav Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
norca se ?e delajo, una je tudi fajn kjer ajfon pa samsunga obenem oukitel polni
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani