Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zdele smo v kampu river na Bledu, en sosed s prikolico ima cx5 g165, za drugi pa šestico, pomoje dizl. Kot da bi imeli japan meet

Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Tebe in še  par sto ljudi  je prepričal, velike večine nas drugih pač ne. Vedno razni friki privabijo določen krog ljudi (lahkoverneže, osamljene, ljudi, ki se dajo voditi, naivneže itd). Od vedno je bilo tako, čudi pa me, da, se to še danes dogaja. 
Ne delam prehitro zaključkov.
Takoj mi je jasno,  kam taco pes moli.
Prepričal v čem? Sem sam pogledam okoli in vidim kakšno je stanje. Lahko bi me kvečjemu prepričal da ni tako, ampak to nebi šlo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tebe je pa Potrč res zmanipuliral. Nimam nič proti njemu, tudi nisem njegov vernik, ampak način kako je podajal informacije, neka splošna logična razlaga mi je bil ponavadi všeč.

Tudi njegov zadnji video nič ne pretirava, ampak so to žal dejstva. Pa to nima veze z vitamini. Seveda, ker misli drugače kot ti, ti pač ni pri srcu, kar razumem. Tudi meni marsikdo ni, pa ga ne žalim pred celim svetom. To pač veliko pove o tebi, mogoče prehitro delaš zaključke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Itak, če mene vprašaš so sigurno tisti v večini, malo je takih katerih je bilo  oz je res strah ..kaj pa če dobim covid. Ostali so se cepili predvsem zaradi udobja (svobode), ki smo ga imeli že celo življenje in so ga pač ne glede na ceno hoteli imeti še naprej. Sploh porivanje palčk v nos je k temu precej pripomoglo.

Še reklame ob cesti, razni plakati ipd, so bile zastavljene na tak način, kar je sploh podlo.

Še huje pa bo pozimi, ko praktično ne bomo nikamor več smeli - počasi nam odvzemajo vse če tako rečem privilegije, čeprav obisk zobarja ali frizerja ne štejem pod privilegije, ampak očitno smo prišli tako daleč. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma dobro, to bi lahko bilo komot združeno saj gre z roko v roki ampak ja, boljš je 2x zaračunat, to se strinjam :) oz pol boljš da narediš drugi test za 40, tisti za 30 je čist brez veze pol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa sej ne rabiš razmišljat s svojo glavo, da se greš cepit. Ker to itak vsi govorijo povsod, še plakate imaš ob cesti in reklame na tv,.... In še in še. Že od vsega tega bombardiranja se jih je šlo že veliko cepit..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
45 minutes ago, pob said:

@marko91, hvala za info. Me ne čudi, res. 😕

Drugače pa, sam se ne nameravam testirati pred odhodom v Slovenijo, pač pa grem na mejo brez teh sranj. Naj mi napišejo karanteno in jo pošljejo po pošti - podpisovati ne mislim ničesar. Amen.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Itak, mi smo šli rajši na eno ornk kosilo za 400 kun...precej bolj koristno porabljen denar.  Itak sem hotel biti v karanteni, ker itak delam od doma, no pa se policaju niti ni dalo osebnih pogledat tako da ,...takle mamo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nekaj časa že nisem bral te teme, pa vidim da se nič ni spremenilo 🙂

Tole bi jaz že zdavnaj zaklenil. Ker zaradi nekaj osebkov oz malo manj, ki stalno provocirajo, se res ne splača. Me zanima če bi bili tudi v živo tako glasni 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Točno to, ker jim ne gre po planu, se sedaj zadeve lotevajo na takšen način..." če se ne cepiš, ne boš mogel v kino..itd..." 

Po kmečki logiki bi morali bolj apelirati na zdravje samo , ne pa na neke ugodnosti, ki so bile do sedaj samoumevne. Kaj pa zdravje? O tem se govori bore malo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
2 hours ago, Alex said:

Še enkrat bom napisal. Po vseh zvarkih, ki smo jih prejeli v jugo vojski, so vsa ostala zdravila in cepljenja kot otroški frutek. Ni 100% , se strinjam, a tudi ni tak bau bau. 

Mislim, da je 95% zdravil, ki jih nekateri jemljejo z lahkoto in v neomejenih količinah bolj nevarnih s stranskimi učinki kot tole cepivo. Samo ni pač takega, zastraševanja s strani kljukcev.😉

Kaj pa, če so bila cepiva včasih še narejena po bolj preverjeni metodi kot dandanes, kjer je treba vse narest čim hitreje in čim ceneje? In posledično so bila cepiva včasih bolj varna kot pa danes. Mislim, da je točno o tem pred časom v parlamentu govorila ena med drugim tudi pediatrinja, kako so bila včasih sestavljena cepiva in kako danes. Da včasih je bilo več teh antigenov v samem cepivu, danes je pa tega vse manj, ker to terja svoj čas, da to če rečem 'vzgojiš', namesto tega se pa dodaja precej več razno raznih adjuvansov ala kovine ipd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hja, pa bi želel živetu v takšnem sistemu? Ok, pa pustimo cepljenje. Zdele je pač cepljenje, čez 5 let bo lahko čisto nekaj drugega s čimer se pa 100% ne boš strinjal in podpiral - še posebej če bo šlo oz gre lahko v škodo tebi in tvoji družini recimo. Kaj pa sedaj? Potem pa ravno tako nastane težava.   

Zdej, kaj je boljš in kaj ne - vprašanje , to lahko debatiramo. V bistvu gre zgolj za strahospoštovanje, zame pač to ni neka zrela družba, pa pusti zdaj ekonomski vidik saj je še kaj drugega kot to.

Če se vrnem k nam, jaz pač mislim, da so to kar pri nas trosijo, bolj ali manj pravljice za lahko noč. Sicer bomo pa videli, lahko da se motim pa zmoto z lahkoto tudi priznam. Ampak te buče, da če se cepim, zaščitim druge, tega pa ne kupim. Sploh v ternutni situaciji, kjer v najboljšem scenariju zaščitiš sebe, pa še to ne pred okužbo ampak v obliki lažjega poteka.

Sploh pa, ker s tem da zaščitim druge (kao) imam jaz uničen lajf in posledično moja družina. Vrh gore pa je, da noben za to ne bo odgovarjal, razen mene, ker sem si pustil vbrizgat to. Lahko da ne bi bilo nič, pač loterija. Zato pa, jaz mislim da je prav, da se vsak odloči po svoji vesti, ne pa da se ostale potem diskreditira.

28 minutes ago, Deeyan said:

ne meči nas vse v isti koš... 😣

Se oproščam :) Odgovoril sem v stilu Alexa, vem, moja napaka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.