Nebi smel....kolikor sem poslu?al mora? samo predlo?iti dokaz oz. javiti da ni speljano, potem pa oni pregledajo kako pa kaj...ne vem to?no, nekje sem prebral da bo nekako tako, prav tako do 2015 oz 2017 mora imeti vsaka hi?a katera ni na kanalizacijo priklopljena ?istilno napravo, tako da bodo greznice po?asi preteklost...kazni bodo pa zihr lu?tne.
pri nas gre vse v zemljo, v vsakem primeru, ker tudi ?e kmet pride pa iz?rpa vrne nazaj na polje.....nobena ?istilna ne pomaga.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eden mi je dal nasvet, da pogledam po teh trgovinah, tudi po tisti, kjer se ?e pripravljajo na Novo leto. Nato pa je obolu, da ne bi kak?na lopata pojala...
In kdo je drugi?
Iceman
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
I??em okrasek za torto, ki bi jo imeli v soboto. Navadni trije pra?i?ki. Po mo?nosti iz marcipana, ki ga vsi obo?ujemo. Pa bi prej na?el vesoljsko ladjo kot pa okrasek za torto.
V Mercatorju imajo samo pikapolonice in neke princeske.
V Sparu imajo Spidermana, Strelo McQueen, Po?asti in ro?ice.
V Hoferju imajo Bo?i?ka in zvezdo repatico. Pa ljudje Bo?ji, do Bo?i?a je ?e ve? kot dva meseca!
V Spinu so me pa samo trapasto gledali in samo eni trgovki se je sanjalo, o ?em govorim, ker je to enkrat neko? videla na neki torti iz sla??i?arne...
Taki vele super mega centri, pa ne dobi? navadnih treh pra?i?kov iz marcipana. Dobi? pa Bo?i?ka dva meseca pred Bo?i?em... Pa ravno danes sem lopato pustil doma. Bi jih bilo kar precej za prelopatat...
Kot da tukaj nimamo dveh cukermajstrov?
A ni problem samo v primeru, da ima? de?evnico speljano v kanalizacijo? ?e ima? posebej odtok za meteorno vodo al pa ponikalnico pa ni panike. :ne vem:
Kaj pa ce nimas nic pa je vse naravno?
hehe... kam zdej v ?tor al v ?otor, ki je bil ob cesti in tako mo?an, da je kr avtomobile prevra?al na streho. Pa ?e simboli?na slika zraven je v tem fail kontekstu.
policaj je vse prej kot slovenski
aaaaaahhhh Dolomiti..... v?eraj po letu 2009 spet ?el in se zastrupil z lepoto tega konca sveta. Sicer sem se po?util z Mazdurino nekoliko nenavadno (prej vedno z mopedom) ampak ?e vseeno, bilo je ve? kot samo lepo:
Kek bi lahko te dni verjetno tudi sporazum za mejo dosegel po hitrem postopku.
Neverjetno kaj jim dogaja letos, samo o Rijeki se govori se, in ni meja za nadaljni razvoj, padla bo tudi legendarna skala, ki je del stadiona da bo lahko Evropa igrala doma.
He,he, pa ga bostevseeno dobili...in to veliko.Sem bral malo po tujih forumih, ki se bavijo z temi "vra?arijami" - napovedovanja vremena in veliko jih napoveduje zeloooo mrzlo zimo z velikooooo snega.
tudi za poletje so rekli da bo milo......pa potem 3x vmes spremenili, da bo, ne bo, ja bo ?e indijansko....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani